Responsive Menu
Add more content here...


Senator Virgil Marius Bob: “De ce să taie pensiile speciale și cheltuielile enorme cu caracatița din aparatul de stat când ne pot face pe noi să plătim?”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 30 views
A+A-
Reset

Senatorul originar din Şimleu Silvaniei a reacţionat după noua ordonanţă de Guvern prin care se limitează plăţile cash


Începând cu data de 1 noiembrie a intrat în vigoare o lege privind reforma fiscală. Mai multe detalii, AICI. Printre altele, prin loua lege se introduc şi se majorează taxe, iar anumite facilităţi fiscale vor fi eliminate. Începând cu data de 11 noiembrie vor fi limitate şi plăţile cash. Guvernul şi-a asumat răspunderea, iar pachetul de măsuri fiscale a fost publicat în Monitorul Oficial.

Se elimină scutirea de impozit pe venit pentru IT-iști şi aceştia vor fi scutiţi de la contribuţia la Pilonul 2. Totodată, angajații din sectoarele construcții, agricultură și industria alimentară nu vor mai fi scutiți de la plata contribuției la sănătate (CASS) și a contribuției asigurătorie pentru muncă (CAM).

Pentru cei care nu respectă noile măsuri, vor fi amende drastice.

Noua Lege a Guvernului a stârnit reacţii controversate şi în mediul online, aceştia exprimându-şi nemulţumirea faţă de “soluţia” aleasă de guvernanţi.

Şi senatorul sălăjean, Virgil Marius Bob, a reacţionat, exprimându-şi punctul de vedere cu privire la această nouă Lege.

“Guvernanții mai fac un “cadou” românilor de rând.

Noi taxe sunt introduse, altele mai vechi cresc și anumite facilități fiscale sunt eliminate.

Vor fi vizați în primul rând cei din IT, agricultură și construcții și micii întreprinzători.

Un alt lucru foarte important este că sunt limitate plățile cash, fapt care ne face să plătim o grămadă de comisioane, tot noi.

Asta fiindcă atunci când ei au decis să suprataxeze băncile le-au dat acestora și instrumentele ca aceste pierderi să se răsfrângă tot asupra omului de rând.

De ce să taie pensiile speciale și cheltuielile enorme cu caracatița din aparatul de stat când ne pot face pe noi să plătim?”, a concluzionat Virgil Marius Bob.

You may also like

Leave a Comment