Responsive Menu
Add more content here...


Semifinalele Cupei României din Sălaj se dispută în 2019

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

În bătălia pentru trofeu au mai rămas doar echipe din Liga a IV-a, iar marea favorită la câştigarea Cupei este Unirea Mirşid


Din sezonul 2018 – 2019  a Cupei României, faza judeţeană s-au scurs deja cinci etape, iar competiţia a ajuns până în sferturile de finală, rundă care s-a disputat duminica trecută.

În competiţie au mai rămas doar echipe din Liga a IV-a, astfel că în ultimul act s-au calificat CS Ileanda, Silvania Cehu Silvaniei, Flacăra Halmăşd, dar şi Unirea Mirşid, care în derby-ul sferturilor a câştigat la Dumbrava Gâlgău. Unirea Mirşid a rămas şi marea favorită la câştigarea Cupei, însă această competiţie va intra într-o pauză având în vedere că semifinalele şi finala  urmează să se joace în anul 2019.

Tot anul viitor va avea loc şi tragerea la sorţi pentru semifinale, meciurile urmând a se disputa într-o singură manşă.

Să mai spunem că Unirea Mirşid a mai câştigat faza judeţeană a Cupei României în anul 2016, după o finală cu Rapid Jibou.

Niciuna dintre finalistele din sezonul trecut nu au mai rămas în competiţie, gruparea jibouană fiind eliminată în optimi, în timp ce Someşul Someş Odorhei a părăsit Cupa încă din 16-zecimi.

You may also like

Leave a Comment