Secție nouă la SCM Zalău – tenis de masă fete

by Mircea ARDELEAN
0 comment 91 views
A+A-
Reset

La începutul acestui an, SCM Zalău a deschis o nouă secție, după ce clubul susținut de Primăria municipiului Zalău a mai înființat secțiile de fotbal, volei, judo, karate și tenis de câmp. Prin acest demers, se dorește reînvierea acestui sport, care de-a lungul anilor oferit atâtea și atâtea bucurii. Sportivii de la secția de tenis de masă se vor pregăti sub îndrumarea antrenorilor Victor Puie și Augustin Mureșan

👉 Suntem bucuroși să vă anunțăm faptul că din acest an va funcționa în cadrul clubului secția de tenis masă, fete, un sport plăcut publicului, care a adus rezultate notabile în Sălaj, dar care în prezent duce lipsă de rezultate, precizează conducerea SCM Zalău.

🔴🟡 Prin acest demers dorim să reînviem acest sport extrem de plăcut publicului și care se află într-un con de umbră în ultimii ani. Tenisul de masă este un sport prin care îți dezvolți viteză mare de reacție, precizia execuției și rezistență psihică și fizică.

❤️💛 De pregătirea sportivilor se va ocupa doi antrenori, Victor Puie și Augustin Mureșan, doi antrenori cu zeci de ani de activitate în acest sport și niște profesioniști desăvărșiți datorită rezultatelor obținute.

Victor Puie este antrenorul care a reușit în 2022 să promoveze cu CSM Zalău în Superliga Națională destinată seniorilor, după o pauză de 10 ani și alături de Mureșan Augustin au pregătit numeroși sportiv care au devenit campioni naționali la tenis de masă.

Vom reveni cu amănunte!

Program de antrenament:

Luni – Joi: începători (6-8 ani), 16.30 – 18.30

Luni – Joi: avansați, 18.30 – 20.30

Vineri: 14.00 – 18.00

#clubuldelapoalelemeseșului

You may also like

Leave a Comment