Responsive Menu
Add more content here...


Secretarul general al PNL – Lucian Bode: „Am votat ca proiectul de dezvoltare a judeţului Sălaj să continue şi să meargă la un alt nivel”

Liderul liberal a votat dis de dimineaţă la secţia de la CNS Zalău

by Tiberius NICODA
0 comment 256 views
A+A-
Reset

 La primele ore ale dimineții de 9 iunie 2024,  secretarul general al PNL a fost prezent la secția de votare din incinta Colegiului Național Silvania din Zalău, unde și-a exercitat dreptul la  vot.

La ieșirea de la urne, Lucian Bode a făcut o declarație de presă exprimând în spusele sale motivația, încrederea și speranțele  cu care s-a prezentat la vot.

Astăzi, am votat pe toate cele cinci buletine de vot şi nu a fost deloc complicat. Am votat pentru o Românie puternică în Europa. Am votat pentru ca România să îşi continue cu demnitate parcursul euro-atlantic. Am votat o listă de europarlamentari profesionişti care vor fi membrii a două familii puternice la nivel european şi când mă gândesc că vor fi parte a acestor familii puternice politice la nivel european mă gândesc că pot contribui decisiv la creşterea beneficilor pe care România le va avea ca ţară membra Uniunii Europene”, a declarat Lucian Bode.

Referitor la votul său în ceea ce privește ideea unui Sălaj mai competitiv și a unui Zalău mai  modern și atractiv pentru investitori și pentru stabilitatea sălăjenilor, Bode a mai spus:

„În plan local, am votat pentru continuitatea proiectului de dezvoltare a Sălajului. În urmă cu patru ani, sălăjenii au votat schimbarea în bine a administraţiei judeţene şi nu au greşit, pentru că în ultimii patru ani, administraţia judeţeană a dezvoltat enorm judeţul, fie că vorbim de infrastructura de transport, fie că vorbim de infrastructura de sănătate, de educaţie, culturală şi exemplele ar putea continua. Am votat ca proiectul de dezvoltare a judeţului Sălaj să continue şi să meargă la un alt nivel, la nivelul următor în competiţia pentru a ajunge în topul celor mai performante administraţii judeţene din regiune şi de la nivel naţional”.

You may also like

Leave a Comment