Responsive Menu
Add more content here...


Secretarul de stat Bogdan Ilea, prezent la închiderea unui proiect de aproape 3 milioane de euro realizat prin Mecanismul Financiar Norvegian

by Tiberius NICODA
0 comment 125 views
A+A-
Reset

Administrația Națională a Penitenciarelor, în calitate de Promotor de Proiect, în parteneriat cu două instituții din România, gestionează proiectul SECURE în valoare de 2,9 milioane euro, în perioada aprilie 2021 – aprilie 2024.

Proiectul în valoare de este finanțat din fonduri ale Mecanismului Financiar Norvegian 2014 – 2021, prin Programul „Justiție”, administrat de Ministerul Justiției, Operator de Program Administrația Națională a Penitenciarelor, în calitate de Promotor de Proiect, în parteneriat cu două instituții din România, gestionează proiectul SECURE.

În cadrul conferinței pe aceste teme, secretarul de stat în Ministerul Justiției – Bogdan Ilea – a spus:

“Am luat cuvântul în cadrul conferinței de închiderea proiectului Secure finanțat din Mecanismul Financiar Norvegian, care a avut ca obiectiv analiza cauzelor recidivei.

Cu această ocazie am subliniat aprecierea pentru efortul depus de echipa de proiect și aprecierea pentru rezultatele studiului, dar și pentru studiul în sine, care poate constitui un instrument prețios de lucru în practică.

Pe de altă parte am salutat și remarcat prezența și interesul crescut pentru această conferință, care denotă o preocupare pentru păstrarea trendului descendent al procentului recidivei trend care ilustrează cel mai bine interesul tuturor specialiștilor Ministerului Justiției administrației naționale a penitenciarelor și Direcția Națională de Probațiune”.

Proiectul este finanțat din fonduri ale Mecanismului Financiar Norvegian 2014 – 2021, prin Programul „Justiție”, administrat de Ministerul Justiției, Operator de Program pentru dezvoltarea unor politici publice în scopul prevenirii recidivei în Romania:

Un studiu de analiză a cauzelor recidivei în România efectuat;

Documente de politici publice cu acțiuni specifice elaborate: un document de politică publică pentru prevenirea recidivei în România și un plan asociat etc…

You may also like

Leave a Comment