Secretar general nou la AJF Sălaj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 602 views
A+A-
Reset

Anul nou aduce şi schimbări importante la nivelul conducerii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj. În data de 18 ianuarie 2024, Comitetul Executiv s-a întrunit în mod statutar şi a luat mai multe hotărâri importante, printre care şi numirea unui nou secretar general.

Din cauza unor probleme de sănătate, Leontin Moga se află în concediu medical, timp în care Comitetul Executiv al AJF Sălaj a luat hotărârea numirii unui nou secretar.

Propunerea preşedintelui Daniel Sabou a fost Mihai Pop, propunere care a fost aprobată în unanimitate.

Leontin Moga a fost numit în funcţia de responsabil al Comisiei de Competiţii, această propunere fiind aprobată în unanimitate.

“Domnul Moga se află în concediu medical şi nu ştim cât va dura. Sper să fie în regulă cât de curând. În aceste condiţii, am luat hotărârea să numim un secretar. Pe domnul Moga l-am numit în cadrul Comisiei de Competiţii, iar noul secretar al Asociaţiei Judeţene de Fotbal este Mihai Pop. Decizia este definitivă, nu este secretar interimar”, ne-a declarat Daniel Sabou, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj.

“Comitetul Executiv al AJF Sălaj, întrunit în mod statutar, ia următoarele hotărâri:

1. Aprobă în unanimitate numirea de către președintele AJF Sălaj, Daniel Sabou, în funcția de secretar , a d-lui Pop Mihai.

2. Aprobă în unanimitate numirea d-lui Moga Leontin, în funcția de responsabil al Comisiei de Competiții”, se arată într-un comunicat al AJF Sălaj.

You may also like

Leave a Comment