Responsive Menu
Add more content here...


Sebastian Duma: „Am speranţe că din sezonul viitor o să ne batem la campionat!”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Mijlocaşul de la SCM Zalău regretă faptul că acest sezon de Liga a III-a nu s-a putut încheia pe teren pentru că este convins că echipa zălăuană şi-ar fi îndeplinit obiectivul fără probleme


SCM Zalău nu a avut parte de un tur de campionat tocmai bun, dar dacă ar fi să luăm ceva pozitiv din prima parte a sezonului – cu siguranţă – ar fi de remarcat evoluţiile mijlocaşului de bandă Sebastian Duma.

Tânărul fotbalist care a debutat în Liga a III-a la FC Zalău a avut evoluţii constant bune, fiind unul dintre oamenii de bază ai echipei pregătite de Alexandru Pop şi, ulterior, de Marius Paşca.

În pauza de iarnă, conducerea clubului a reuşit transferurile mai multor jucători cu experienţă, astfel că concurenţa a fost mai acerbă şi pentru Sebi Duma.

De altfel, în singurul meci disputat în retur, sălăjeanul a fost rezervă. Decizia de a-l păstra pe bancă pe Duma s-a dovedit a fi una puţin inspirată, iar SCM Zalău a pierdut în deplasarea de la Dej.

Oricum, tânărul fotbalist era pregătit să lupte pentru postul de titular şi să-şi demonstreze valoarea, doar că între timp, campionatul a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

Până la urmă, Federaţia Română de Fotbal a decis îngheţarea campionatului şi nicio echipă nu va retrograda, decizie favorabilă şi pentru SCM Zalău.

Totuşi, Sebi Duma este convins că şi în cazul în care campionatul s-ar fi reluat, zălăuanii s-ar fi salvat de la retrogradare fără probleme.

„Această perioadă a fost una destul de dificilă pentru mine, deoarece am stat departe de prieteni şi în special de fotbal. Mă bucur că sunt sănătos, atât eu, cât şi familia mea. Îmi pare rău că sezonul s-a terminat doar după prima etapă din retur, deoarece aveam poftă de meciuri şi obiectivul nostru putea fi îndeplinit fără probleme. Pot spune că măcar totul s-a terminat cu bine şi am rămas în Liga a III-a”, spune Sebastian Duma.

Chiar dacă a fost un sezon dificil, până la urmă totul s-a terminat cu bine pentru SCM Zalău, care din sezonul următor şi-ar putea propune un obiectiv ceva mai îndrăzneţ.

Mijlocaşul grupării sălăjene are speranţe că, din sezonul următor, SCM ar putea emite pretenţii la primele locuri şi, de ce nu, să spere chiar la o eventuală promovare în Liga a II-a.

În ceea ce priveşte campionatul următor, Sebastian Duma are şi câteva obiective personale pe care speră să le îndeplinească.

 „Îmi doresc să joc cât mai mult şi sper să îmi pot ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivele propuse”, a încheiat mijlocaşul în vârstă de 20 de ani..

În acest sezon, Sebastian Duma a marcat un gol pentru SCM Zalău şi a furnizat mai multe pase decisive.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 mai. 

 


„Pentru mine a fost un campionat destul de complicat, dar şi o experienţă bună. Cred că nu o să mai fie la fel şi în sezonul următor. Am speranţe că o să ne batem la campionat şi, de ce nu, să promovăm în Liga a II-a”.

Sebastian Duma


 

You may also like

Leave a Comment