Responsive Menu
Add more content here...


Se semnează contractul pentru proiectarea şi execuţia unui nou tronson din autostrada care va traversa Sălajul

by Mihai POP
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Lucian Bode – ministrul Transporturilor a anunţat astăzi că peste câteva zile urmează să fie semnat contractul pentru tronsonul de autostradă Nuşfalău – Suplacu de Barcău (km 66+500 – km 80+054.044), în lungime de 13,554 km


Veşti importante pentru sălăjeni din partea ministrului Transporturilor. Astfel, printr-o postare pe pagina personală de facebook, Lucian Bode a anunţat faptul că în zilele următoare va fi semnat contractul pentru proiecţia şi execuţia unui nou tronson din autostrada care va traversa Sălajul.

Este vorba despre tronsonul Nuşfalău – Suplacu de Barăcu (km 66+500 – km 80+054.044), în lungime de 13,554 km.

La data de 18 august au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului antecitat. Până la termenul limită de depunere a contestaţiilor, mai precis în 28 august, CNAIR nu a înregistrat nicio contestaţie privind rezultatul procedurii de achiziţie.

“În perioada imediat următoare, CNAIR va întreprinde diligenţele necesare pentru solicitarea și obținerea documentelor necesare încheierii contractului. Astfel, estimăm că semnarea contractului cu antreprenorul va avea loc în scurt timp. Amintesc faptul că ofertantul desemnat câștigător este NUROL INSAAT VE TICARET A.S., cu preţul de 384.138.887,89 lei (fără TVA).
Durata contractului este de 24 de luni, din care: 6 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor.”, spune Lucian Bode.

În cadrul contractului vor fi realizate următoarele structuri majore:

– 7 Pasaje peste autostradă

– 6 Poduri peste autostradă

– Parcare de scurtă durată la km 69+150

– Punct de sprijin pentru întreținere km 69+240

– Bretea de întoarcere

– Varianta de circulatie pe DN1H

– Restabiliri legături rutiere

You may also like

Leave a Comment