Responsive Menu
Add more content here...


Se modernizează şi extinde sediul Primăriei Bălan 

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Printr-un proiect pe PNDL II, sediul Primăriei Bălan va fi reabilitat, modernizat şi extins. Vor fi lucrări de anvergură urmând să fie schimbată şi configuraţia birourilor. Va fi un sediu modern, cu toate dotările necesare

Comuna Bălan este un şantier deschis, având în vedere că se lucrează pe toate fronturile. Fie că vorbim despre lucrări la reţelele de apă şi canalizare, la cele de infrastructură sau la clădirile publice, în comună este şantier, iar lucrările crează un oarecare disconfort pentru cetăţeni, astfel că administraţia locală îndeamnă la calm şi răbdare, deoarece nimic nu se poate face peste noapte.

Pe lângă proiectele mari, de anvergură care se desfăşoară în comună, la Bălan se lucrează şi pentru modernizarea sediului Primăriei. Este un proiect pentru care Primăria Bălan a primit finanţare pe PNDL II, fiind vorba despre extindere, reabilitare, modernizare şi dotare Sediu Primărie parter plus etaj.

Actualmente, sediul Primăriei se află la Chechiş, în fostul after-school

Proiectul are o valoare de peste 3.600.000 de lei. În prezent se lucrează intens, firma care se ocupă de lucrări fiind cea care a reabilitat şi căminul cultural din Chechiş.

Acoperişul clădirii a fost deja înlocuit, fiind păstrată şarpanta care se afla într-o stare bună, după cum s-a constatat la expertiză.

Clădirea va fi acoperită cu tablă, iar dacă totul decurge conform planului, în primăvara anului viitor, acest proiect ar putea fi dus la bun sfârşit.

Până la finalizarea lucrărilor, sediul temporar al Primăriei Bălan este în Chechiş, în clădirea fostului after-school.

„Sediul va fi şi extins. Va fi un sediu modern, cu dotări moderne. O să schimbăm şi configuraţia birourilor, astfel că birourile cu publicul vor fi într-o singură încăpere”, spune primarul Daniel Pop.

You may also like

Leave a Comment