Responsive Menu
Add more content here...


Se modernizează drumul CRASNA – MARIN – VALCĂU

by Mihai POP
0 comment 48 views
A+A-
Reset

Se va da startul modernizării și consolidării Drumului Județean 191G Crasna (DJ 108G) – Marin – Valcău de Jos, proiect care beneficiază de o contribuţie financiară importantă de circa 50 milioane de lei. Consiliul Județean Sălaj a semnat contractul cu Asocierea SC Frasinul SRL – SC Someș-Top-Grup SRL


Consiliul Județean Sălaj a semnat miercuri, 17 mai, cu Asocierea SC Frasinul SRL – SC Someș-Top-Grup SRL, contractul privind proiectarea, asistența tehnică și execuția lucrărilor de reabilitare și consolidare a DJ 191G: Crasna (DJ 108G) – Marin – Valcău de Jos.

Tronsonul are o lungime totală de 11,6 kilometri, principalele lucrări ce vor fi executate în vederea îmbunătățirii condițiilor de trafic vizând modernizarea drumului, amenajarea intersecțiilor cu drumurile laterale, înlocuirea podețelor și realizarea zidurilor de sprijin.

Contractul are o valoare de circa 50 milioane de lei și o durată de execuție de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Proiectul privind reabilitarea și consolidarea acestui drum județean a fost depus pentru finanțare în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

You may also like

Leave a Comment