Responsive Menu
Add more content here...


Se măreşte valoarea tichetelor de masă, de la 1 august

by Mihai POP
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Veste bună pentru românii care primesc tichete de masă. Valoarea acestora va creşte la 35 de lei de la 1 august 2023, urmând ca de la începului lunii ianuarie a anului viitor tichetele de masă să ajungă la 40 de lei. Actele normative pentru aplicarea acestei decizii vor fi aprobate curând, la nivelul Guvernului


Valoarea tichetelor de masă va fi majorată de la 1 august 2023, anunță Guvernul condus de Marcel Ciolacu. De la începutul lunii următoare românii vor putea beneficia de tichete de masă majorate la 35 de lei.

Autoritățile au mai venit cu o veste bună și spun că, de la 1 ianuarie 2024, tichetele de masă vor ajunge la 40 de lei.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat, în cadrul reuniunii Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social că măsurile pentru reducerea inflației vor continua.

Într-un comunicat de presă al Guvernului se arată că pe agenda discuțiilor între reprezentanţii Guvernului şi partenerii sociali s-a aflat creșterea nivelului de trai, reducerea inflației, asigurarea stabilității economice și deschiderea mai multor apeluri de proiecte finanţate prin cadrul financiar multianual 2021-2027.

You may also like

Leave a Comment