Responsive Menu
Add more content here...


Se lucrează intens la drumul judeţean DJ 109: Dragu – limită judeţ Cluj

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Proiectul de reabilitare a DJ 109 prevede asfaltarea porțiunii de drum, lucrări de terasamente, amenajarea acostamentelor, asigurarea scurgerii apelor pluviale, înlocuirea unui podeț și lucrări de siguranță rutieră. În aceste zile se aşterne stratul de balast stabilizat, premergător turnării asfaltului

Se lucrează intens pe DJ 109: limită județ Cluj – Dragu, în aceste zile fiind așternut stratul de balast stabilizat, stadiu premergător turnării asfaltului.

“Lucrările achiziționate în ultima perioadă se derulează rapid, fără piedici, fără scuze și la o calitate corespunzătoare. Este și cazul Drumului Județean 109, obiectiv de investiții pe care estimam că îl vom finaliza până la mijlocul lunii mai. Astfel, în foarte scurt timp, pe tronsonul de 600 de metri ce face legătura cu județul Cluj – până nu demult drum de pământ, plin de gropi și noroi – se va putea circula în condiții normale, sigure”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Proiectul de reabilitare a DJ 109 prevede asfaltarea porțiunii de drum, lucrări de terasamente, amenajarea acostamentelor, asigurarea scurgerii apelor pluviale, înlocuirea unui podeț și lucrări de siguranță rutieră. Investiția are o valoare totală de aproape 1,5 milioane de lei și este asigurată din bugetul județului.

De la debutul primăverii, Consiliul Județean Sălaj a dispus reluarea lucrărilor pe șase drumuri județene: DJ 108D: Crișeni (DN 1H) – Cehu Silvaniei (DJ 196), DJ 109R: DN 1G (Chendrea) – Gălpâia – Romita (DJ 108A), DJ 108A: limită județ Cluj – Bogdana, DJ 109F: Fodora –DN 1C, DJ 109: limită județ Cluj – Dragu și DJ 110: Măeriște – Doh – Dumuslău – Carastelec.

You may also like

Leave a Comment