Responsive Menu
Add more content here...


Se întrerupe furnizarea apei potabile în Municipiul Zalău și localitatea Cheud

Compania de Apă Someş S.A. anunță întreruperea furnizării apei pentru data de 11 și 12 Aprilie 2024 în municipiul Zalău și localitatea Cheud

by Mihai POP
0 comment 81 views
A+A-
Reset

Cei de la Compania de Apă Someş SA au emis un comunicat prin care au anunţat că în vederea unor lucrări PROGRAMATE de întreținere la rețeaua publică de alimentare cu  apă, compania va întrerupe furnizarea apei potabile în municipiul Zalău și localitatea Cheud.

JOI, 11 aprilie 2024

Zona/strada/lista străzilor afectate:

Str. Câmpului, str. Morii de la intersecția cu str. 22 Decembrie 1989 până la complexul de blocuri Four Colors, ansamblul de case situat în spatele complexului Four Colors. Interval orar afectare furnizare serviciu: între orele 08.00 – 20.00.

Vineri, 12 aprilie 2024

Totodată, se va întrerupe apa şi în localitatea Cheud, intervalul orar afectare furnizare serviciu: înre orele 09.00 – 12.00.

”Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată. În cazul întreruperilor datorate unor lucrări PROGRAMATE, clienții din zonele afectate sunt anunțați cu cel puțin 24 h  înainte prin publicare pe website, facebook și anunț în mass-media. În cazul clienților care au furnizat un număr de telefon mobil, se transmite o notificare prin SMS. Recomandăm insistent tuturor clienților și utilizatorilor să transmită pe email cassa@casomes.ro numărul de telefon mobil în vederea introducerii în baza de date a Companiei pentru a fi notificați prin SMS în cazul întreruperilor programate ale alimentației cu apă”, transmit cei de la Compania de Apă Someş SA.  

 

You may also like

Leave a Comment