Responsive Menu
Add more content here...


Se închid terasele, pieţele şi târgurile din Zalău, Jibou şi Cehu Silvaniei

by Mihai POP
0 comment 22 views
A+A-
Reset

În hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, odată cu carantinarea acestor UAT-uri, se vor lua mai multe măsuri restrictive, închiderea teraselor, pieţelor sau a târgurilor fiind una dintre acestea


Situaţia epidemiologică din judeţul Sălaj este una îngrijorătoare, iar numărul cazurilor de coronavirus este în creştere. În Zalău, Jibou şi Cehu Silvaniei, incidenţa COVID-19 este destul de ridicată.

Astfel, la raportarea de ieri, Zalăul avea o incidenţă de 8,60 de infectări la mia de locuitori, în Cehu Silvaniei erau 9,85 de infectări la mia de locuitori, în timp ce UAT Jibou este fruntaş în acest clasament nedorit, având o rată de 10,65 de infectări la mia de locuitori.

Având în vedere această situaţia, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit în şedinţă extraordinară şi s-a stabilit ca cele trei UAT-uri să fie carantinate începând de joi, 5 noiembrie.

S-au făcut toate demersurile necesare, iar mai multe măsuri restrictive vor intra în vigoare de mâine.

După ce restaurantele au fost închise, de joi se vor închide şi terasele. Totodată, nu vor mai putea fi organizate pieţe pentru produse nealimentare, târguri, oboare, iarmaroace sau pieţe de vechituri.

Zalău, Jibou şi Cehu Silvaniei vor fi carantinate timp de 14 zile, urmând ca după să fie efectuată o nouă evaluare, iar în cazul în care va fi nevoie, măsura carantinării va fi prelungită.

You may also like

Leave a Comment