Responsive Menu
Add more content here...


Se iau măsuri la SCM Zalău după parcursul slab din campionat. “Vinovaţi suntem toţi”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Înfrângerea de acasă cu Minerul Ocna Dej a agitat apele la gruparea de sub Meseş, astfel că cei din conducere pun piciorul în prag şi trec la sancţiuni pentru a trage un semnal de alarmă. Deciziile vor fi luate azi, în cadrul unei şedinţe la club

După investiţiile care s-au făcut în vară la echipă, SCM Zalău a început noul sezon cu pretenţii nu doar la play-off ci chiar la barajul de promovare pentru Liga a II-a.

În teren însă, fotbaliştii aduşi cu surle şi trâmbiţe au dezamăgit, iar în primele patru etape, gruparea de sub Meseş a pierdut două meciuri, ambele pe teren propriu.

SCM Zalău s-a recunoscut sâmbătă învinsă şi de Minerul Ocna Dej, iar rezultatul nu a picat deloc bine. Drept urmare, cei din conducere pun piciorul în parg şi trec la sancţiuni pentru a trage un semnal de alarmă. Deciziile vor fi luate azi, în cadrul unei şedinţe la club, după care vor fi făcute public.

“Nu putem continua aşa şi se impun luarea unor măsuri la echipă. Suntem echipă cu pretenţii, dar noi batem două nou-promovate şi pierdem două jocuri pe teren propriu în doar patru etape. Este mult prea mult. Am adus jucători care au jucat în sezonul trecut la echipe care s-au luptat la promovarea în Liga I şi Liga a II-a, avem condiţii de Liga a II-a, dar rezultatele sunt sub aşteptări. Toţi suntem vinovaţi de ce se întâmplă la echipă”, ne-a declarat managerul Marius Paşca.

După patru etape, SCM Zalău se află pe locul 5 în clasament, cu 6 puncte acumulate.

You may also like

Leave a Comment