Responsive Menu
Add more content here...


Scrisoarea de mulțumire a unei mămici adresată medicului pediatru Raluca Pal din cadrul UPU Zalău

Poți scoate ce-i mai bun dintr-un om doar arătându-i apreciere și încurajare

by Tiberius NICODA
0 comment 1,6K views
A+A-
Reset

Primim spre a fi publicate, din ce în ce mai des scrisori de mulțumire pentru cadrele medicale, medici, asistenți, personal medical,  din partea unor pacienți, părinți care au interacționat la un moment de cumpănă, de boală și nevoie de asistență medicală cu cadrele de la UPU Zalău.

A mulțumi în mod particular sau public pentru un act care altminteri ar trebui să reprezinte normalitatea într-o societate educată și evoluată, prezintă pentru multă lume un act banal, un fapt adesea de trecut cu vederea.

Totuși, a exprima recunoștința chiar pentru un cât de simplu și mărunt gest sau acțiune  de bunătate și de bine făcut, al cuiva din jurul nostru, ei bine, tocmai a ști, a învăța să spunem unii altora un simplu – mulțumesc! – este esența nobleții firii omului și a relației interumane.

„Bucură-te de lucrurile mici, simple, firești, pentru că într-o zi te vei uita înapoi și îți vei da seama că au fost cele mai importante” – spunea un înțelept.

Redăm  în cele ce urmează încă  o scrisoare de mulțumire venită din partea unei mămici care își exprimă recunoștința pentru profesionalismul și devotamentul, omenia și empatia personalului medical din cadrul UPU Zalău și în special doamnei Doctor Raluca Pal, prin rândurile care urmează:

”Bună ziua! Numele meu este Adina și aș dori să îi mulțumesc în mod public doamnei doctor de la UPU pediatrie. Doamna doctor Raluca vă mulțumim! Eu merg la urgențe deoarece toată lumea mă descuraja ca mergi și stai cu orele; mergi și nu vă face nimic… vă dă tratament ceva sirop acasă și gata… nici măcar analize nu sunt în stare să facă … Ei eu vă zic ca sunt minciuni! Au fost 5 copiii la rând lăsați de o altă dr. care era schimb de ture, și în 30 de minute i-a văzut pe toți, la unii tratament acasă și la alții analize, perfuzii și alte investigații. A vorbit foarte frumos cu noi și s-a comportat exemplar. Vă sunt extrem de recunoscătoare pentru profesionalismul, grija și susținerea pe care i-ați oferit-o fiului meu. Datorită atenției dvs., el se simte mai bine. Sunteți un medic de excepție, un om bun și frumos la suflet. Vă doresc să fiți mereu respectată și înconjurată de oameni buni!”.

Cu multă mulțumire, Adina Iancău

 

Ideea de a face publice aceste mulțumiri se încadrează perfect într-un citat celebru care spune:

A simți recunoștința și să nu o exprimi este ca și cum ai împacheta un cadou fără ca  să-l dăruiești niciodată”.

You may also like

Leave a Comment