Responsive Menu
Add more content here...


Nemulțumire și revoltă la Zalău. Locatarii din blocurile din zona Gulliver îşi strigă disperarea și exasperarea

Oamenii spun că siguranța lor și a copiilor lor este ca-n junglă şi nu mai pot din cauza crâșmelor și bețivilor care mișună într-o zonă aflată chiar în proximitatea parcului pentru copii amenajat de administraţia locală

by Tiberius NICODA
0 comment 1,3K views
A+A-
Reset
Suntem  de cele mai multe ori obișnuiți să ni se aducă la cunoștință, spre publicare, scrisori de mulțumire, recunoștință și gratitudine față de anumite bune fapte, de realizări, de omenie, bunătate și gesturi umanitare care impresionează.
Iată, că din păcate și din ce în ce mai des și de mai multe ori, suntem asaltați de mesaje de nemulțumire, de revoltă, asupra unor stări de lucruri, gesturi și probleme care  izvorăsc din comunitatea noastră zălăuană, sălăjeană sau de aiurea, de oriunde din lumea largă.
Ultimul și cel mai recent exemplu de nemulțumire și revoltă, dar din păcate nu și cel din urmă, aidoma unui puternic și serios semnal de alarmă vine din partea unor cetățeni din municipiul Zalău care sunt locuitori ai zonei din apropierea renumitului bloc Gulliver.
Astfel, oamenii locului își strigă disperarea și exasperarea vizavi de crâșmele și de bețivii care mișună în zonă. Şi, unde, chiar în proximitatea parcului pentru copii de lângă blocul Gulliver, unde se joacă sau, mai bine spus, ar trebui ca să se poată juca nestingheriți pruncii din blocurile locului.
Și iată, într-o scrisoare  ni se arată revolta exprimată de către cei ce sunt literalmente exasperați de situația inconfortabilă și de nesiguranță din zonă, care ne spun:
Bună ziua!
Vă rugăm să faceți ceva în privința acestui Bar, acestui spațiu unde sunt jocuri de noroc și copiii nu văd altceva decât jocuri de noroc și bețivi!!! Nu este normal așa ceva!!! Am făcut câteva fotografii cu ce se întâmplă zi de zi!!! În poză se observă cum se încalcă legea!!! Cum în localurile cu jocuri de noroc nu este voie să se consume alcool și se consumă!!! Cum aici există parc pentru copiii și noi vedem zi de zi cum ei joacă la jocurile de noroc!!! Cum ei consumă alcool!!! Vă rugăm să luați măsuri! Să aplicați legea și chiar să închideți acest bar!! Este un parc pentru copiii și lângă o crâșmă plină cu bețivi!!! Nu ar trebui să stăm liniștiți în parc cu copiii? Să avem priveliște pozitivă nu una negativă… Se încalcă legi peste legi… Ce învață copiii din parcul Gulliver de la această crâșmă de bețivi și jocuri de noroc unde se consumă alcool?!!!,  aceste rânduri provin de la  o comunitate de oameni revoltați pe acest subiect.
Așadar, ne facem datoria cetățenească de a transmite și pe această cale să tragem un semnal de alarmă către autoritățile competente care sunt în măsură să facă cum și ce este mai bine pentru aducerea la normalitate și mai ales legalitate a stărilor de lucruri  care sunt reclamate.
Atenție! Imaginea principală este preluată pentru a ilustra mai concret subiectul postării.

You may also like

Leave a Comment