Responsive Menu
Add more content here...


Școala Gimnazială Nr.1 Agrij a câștigat concursul “Artă pentru Mediu”

Școala Gimnazială Nr.1 Agrij a câștigat Premiul 1 la concursul "Artă pentru Mediu", desfășurat de Reverse Logistics Group România, în cadrul Zilei Internațională a Bateriilor. Astfel, elevii vor beneficia de o excursie educativă la o fabrică de reciclare

by Mihai POP
0 comment 59 views
A+A-
Reset

Școala Gimnazială Nr. 1 Agrij a participat la un concurs organizat de Reverse Logistics Group România (RLG) cu ocazia Zilei Internaționale a Bateriilor, iar care câștigătorii au fost desemnați prin votul publicului.

Pe data de 18 februarie, în toată lumea a fost sărbătorită Ziua Internațională a Bateriilor, așa că RLG Rebat România a organizat un concurs de creativitate dedicat școlilor.

Pe lista concursului s-au aflat și elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 Agrij, iar prin lucrările lor  au dovedit o deosebită creativitate, putere de mobilizare și implicare.

În urma voturilor, elevii au câștigat concursul ”Artă pentru Mediu”, iar clasarea pe Locul 1 reprezintă o bucurie imensă atât pentru școlii cât și pentru elevi, iar în același timp  insuflă mare încredere pentru viitor. Astfel, elevii vor beneficia de o excursie educativă la o fabrică de reciclare.

”Acest minunat rezultat este în primul rând o victorie a întregii suflări sălăjene care s-a mobilizat exemplar pentru a ne sustine.🙏 Mulțumim tuturor pentru sustinere, a însemnat enorm pentru noi❗👏 Felicitări elevilor si cadrelor didactice coordonatoare❗”, transmite Cosmin-Vasile Ardelean, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Agrij.

You may also like

Leave a Comment