Responsive Menu
Add more content here...


Școala de Fotbal Liviu Feraru organizează Cupa ”Randra” la cinci categorii de vârstă. Competiția prezintă interes major!

La mai puțin de un an de la înființare, gruparea condusă de Eduard Vereș și Liviu Feraru va fi gazda unu puternic turneu la Șimleu Silvaniei, în perioada 20 - 21 iulie, unde vor participa în jur de 20 de echipe din mai multe județe, care se vor întrece la cinci categorii de vârstă

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 507 views
A+A-
Reset

Școala de Fotbal ”Liviu Feraru” are mai puțin de un an de la înființare, dar deja despre gruparea din Șimleu Silvaniei s-a auzit atât la nivel de județ, cât și în județele limitrofe.

Gruparea condusă de Eduard Vereș și Liviu Feraru participă în competițiile de juniori organizate de AJF Sălaj, dar a luat startul și la turnee prin alte județe, unde chiar a avut rezultate bune.

Ba mai mult, Școala de Fotbal ”Liviu Feraru” pune accentul și pe fotbalul feminin, iar în acest sens a încheiat un parteneriat cu multipla campioană a României – Olimpia Cluj.

Gruparea șimleuană trece acum la un alt nivel și va organiza un turneu dedicat juniorilor, care va avea loc în perioada 20 – 21 iulie și va fi destinat juniorilor născuți din anul 2010 și până în anul 2017.

Prima ediție a Cupei Randra va avea loc la Baza Sportivă Randra și la Stadionul Măgura din Cehei. Și-au anunțat prezența formații din Sălaj, Satu Mare, Mureș, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud, Alba chiar și din județul Olt.

Se va juca la categoriile (2010 – 2011, 2012 – 2013, 2014 – 2015, 2016 și 2017), organizatorii anunțând că mai sunt disponibile ultimele locuri pentru înscriere.

Până în prezent au confirmat participarea Școala de Fotbal Liviu Feraru, Unirea Iclod, Someșul Gilău, SCO Jibou, Real Someșul Team Bistrița, ACS Transilvania Seeds, Pro Skills Baciu, Academia de Fotbal Florești, AS Minions Bihor, CS Il Calcio Satu Mare, Csc Diosig Bihardiószeg, ACS Juniorul Aiud, ACSP Chinteni 2019, Viitorul Rugăsești, Someșul Satu Mare, Primavera Satu Mare, Soda Ocna Mureș, Gladius Dobrosloveni OLT.

 

You may also like

Leave a Comment