Responsive Menu
Add more content here...


Şcoala de Fotbal Liviu Feraru, amical cu “U” Olimpia Cluj

Grupele U11 de la cele două grupări vor susţine o partidă amicală, sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 15.30, la baza sportivă de la Pensiunea Randra

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 392 views
A+A-
Reset

La Şcoala de Fotbal Liviu Feraru se pune multă pasiune în toată activitatea care se desfăşoară la club. Deşi este unul dintre cele mai noi cluburi din judeţ, prin muncă, dedicare şi implicare, clubul a crescut frumos şi în prezent se poate mândri cu echipe la mai multe categorii de vârstă. Ba mai mult, atât la fete, cât şi la băieţi. Echipa participă şi în campionatele judeţene de copii, iar pe partea de fotbal feminin, a încheiat o frumoasă colaborare cu cel mai titrat club din ţară, “U” Olimpia Cluj.

Colaborarea dintre cele două părţi decurge bine şi mai multe jucătoare sălăjence au fost luate în vizor de antrenorii grupării din judeţul Cluj.

În baze bunei colaborări, jucătoarele au parte de schimburi de experienţe şi chiar meciuri amicale.

De altfel, un joc amical între Şcoala de Fotbal Liviu Feraru şi “U” Olimpia Cluj va avea loc chiar sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 15.30. Locaţia va fi una de vis, la baza sportivă de la Pensiunea Randra, lângă Şimleu Silvaniei.

Partida amicală va avea loc între echipele grupelor U11.

You may also like

Leave a Comment