Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău vrea continuitate la nivel de lot. “Vrem să păstrăm cât mai mulţi jucători”

Managerul secţiei de volei de la Zalău speră să se bazeze în mare parte pe acelaşi nucleu şi în sezonul viitor, deşi am remarcat deja câteva plecări

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 999 views
A+A-
Reset

În condiţiile în care cu actuala echipă s-a obţinut calificarea în Cupa Challenge, conducerea clubului doreşte să semneze prelungirea contractelor cu majoritatea jucătorilor, urmând apoi să opteze doar pentru câteva achiziţii care să întărească lotul

În scurta sa istorie, SCM Zalău a reuşit rezultate bune la nivel de Divizia A1. A devenit vicecampioana României încă din primul sezon (2020 – 2021), iar la finalul ediţiei 2023 – 2024 s-a clasat pe locul 5 şi s-a calificat în Cupa Challenge.

Cum majoritatea jucătorilor au confirmat sub Meseş, conducerea optează pentru continuitate. Astfel, pentru sezonul următor în care SCM Zalău va juca şi în Europa, managerul Adrian Feher speră să se bazeze în mare parte pe acelaşi nucleu.

Dacă în alţi ani sălăjenii au fost nevoiţi să facă chiar şi peste 10 achiziţii la nivel de lot, de data aceasta, conducerea vrea doar câteva transferuri, care să întărească lotul.

“Vrem să ţinem cât mai mulţi jucători din lotul cu care ne-am clasat pe locul 5 şi ne-am calificat în cupele europene. Este şi normal acest lucru pentru că majoritatea jucătorilor au confirmat. Mizăm pe continuitate. Deja lucrăm la acest lucru şi avem discuţii cu jucătorii, care sperăm ca în perioada următoare să se concretizeze. Omogenizarea lotului este importantă şi – până la urmă – am avut un lot de jucători care şi-au făcut treaba. Nu avem motive să facem multe schimbări”, ne-a declarat Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment