Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău trece la scor şi de CSM Sighetu Marmaţiei

Băieţii lui Cristian Lupuţ au demonstrat că nu degeaba se află pe primul loc în această Serie şi au reuşit să obţină un succes categoric în faţa unui adversar incomod, aflat în lupta pentru locul 2. Deşi au deschis scorul, maramureşenii nu au avut nicio şansă la Zalău, SCM reuşind să obţină un succes categoric

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 2.1K views
A+A-
Reset

După victoria facilă cu Crişul Sântandrei, SCM Zalău a avut parte de un adversar ceva mai dificil în etapa intermediară de marţi. Pe Stadionul Municipal a venit CSM Sighetu Marmaţiei, formaţie aflată în lupta pentru locul 2 cu CSM Olimpia Satu Mare. Partida a început furtunos, iar în minutul 2, Raoul Cristea a scăpat singur spre poarta sighetenilor, dar a şutat slab şi a reţinut portarul advers. Replica oaspeţilor a venit prin Emmanuel Mensah care a şutat puţin peste, în urma unui contraatac.

Tot Mensah avea să fie în prim plan câteva minute mai târziu. Uzelac a făcut fault în careu, iar Mensah a transformat lovitura de la 11 m, deschizând scorul pe Municipalul zălăuan. Oaspeţii puteau să-şi dubleze avantaj în minutul 17, dar Poptean a respins şutul lui Mitruszack.

După doar un minut, Raoul Cristea a obţinut o lovitură de la 11 m pentru SCM Zalău, pe care tot el avea să o rateze. A venit rândul lui Zimţa să-şi încerce norocul, dar şutul său de la distanţă a fost reţinut de Iosif Berinţan.

Tot Zimţa a fost autorul unui eurogol, marcând de la distanţă, din voleu, direct sub bară. Pe final de repriză, SCM Zalău avea să treacă în avantaj, graţie golului marcat de Stefan Nikolic, cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

Imediat după pauză s-a făcut 3 – 1, după ce Raoul Cristea a marcat cu un şut la colţul lung, de la marginea careului, în minutul 46. Patru minute mai târziu, Cosmin Meşter a lovit bara transversală cu un şut de la aproximativ 20 de metri. Până la urmă a venit şi golul 4, Sergiu Pop reuşind să înscrie cu un lob de efect. Tot Sergiu Pop a fost aproape de 5 – 1, dar lobul său a lovit bara, dar mingea a ajuns la Raoul Cristea care a înscris, iar Sergiu Pop avea să realizeze dubla cu o lovitură de cap în minutul 90+2.

SCM Zalău – CSM Sighetu Marmaţiei 6 – 1 (2 – 1)

Au marcat: Samuel Zimţa (‘32), Stefan Nikolic (‘45+2), Raoul Cristea (‘46 şi 90), Sergiu Pop (‘65 şi 90+2), respectiv Emmanuel Mensah (‘14)

SCM: David Poptean – Cătălin Stoica, Dejan Uzelac, Vlad Fărcăşan, Alex Cherecheş, Samuel Zimţa (‘66 Viktor Kun), Alex Negrean (‘66 Artur Pătraş), Cosmin Meşter (‘74 Sebastian Culda), Alex Mare (‘60 Alex Micle), Raoul Cristea şi Stefan Nikolic (‘60 Sergiu Pop). Rezerve: Andi Maliţa –  Florinel Pop, Mario Geană şi Predrag Kascelan. Antrenor: Cristian Lupuţ

CSM: Iosif Berinţan – Florin Simion (‘76 Luca Buciuman), Paul Pedro, Pape Ndiaye, Gheorghe Tomşa, Razak Abdullah (‘64 Daniel Anchidin), Deivid Andreas, Gheorghe Şofroni (‘76 Gabriel Bor), Alexandru Zaharia (‘64 Guigui Yolou), Emmanuel Mensah şi Leonardo Mitruscsak (’87 Denis Matiş). Rezerve: Mihai Oneţ Iuliu Roşiianu – Bogdan Rostaş şi Paul Szecui. Antrenor: George Zima

You may also like

Leave a Comment