Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău transferă jucător de Naţională

„E un tânăr talentat cu un fizic perfect pentru postul pe care îl joacă. Va fi unul din jucătorii de bază ai echipei naționale a României”

by Călin ONICAŞ
0 comment 575 views
A+A-
Reset

Chiar şi cu un buget mai redus, SCM Zalău se mişcă bine în campania de achiziţii din această vară. După ce şi-a asigurat banca tehnică prin aducerea sud-americanului Cristian Imhoff, au fost parafate şi primele transferuri!

Au fost transferaţi cubanezul Daniel Alejandro Ramírez Pita şi portughezul Filip Cvetićanin, doi jucători care vor aduce un plus de valoare.

Recent, gruparea sălăjeană a mai reuşit o achiziţie, şi una chiar interesantă. Nu vorbim despre un nume sonor sau un alt stranier, ci despre un voleibalist tânăr, care a ajuns deja în Naţionala României!

Sebastian Bratu (n. 10 noiembrie 2000) este din Bucureşti, unde a început voleiul la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai 1. La doar 16 ani, era deja transferat la echipa mare a titratei Rapid Bucureşti, pentru ca în anul 2017 să ajungă la CSU Știința București.

După un sezon s-a transferat la Unirea Dej, dar a revenit în capitală pentru sezonul 2000 – 2021. Acum mai bine de doi ani a revenit în Ardeal, tot la Dej, acolo unde a fost unul dintre jucătorii remarcaţi. A fost remarcat şi de selecţionerul României, care l-a convocat la Naţională.

În această vară, managerul Zalăului – Adrian Feher l-a dorit la poalele Meseşului şi a reuşit să îl transfere, considerând că Brata e un jucător de valoare pe care vrea să se bazeze mai multe sezoane.

Sebastian Bratu evoluează pe postul de coordonator, unde va avea o concurenţă acerbă cu experimentatul Cristian Andrei Bartha.

 „Brata este un jucător care sunt sigur că va face un sezon foarte bun în tricoul echipei noastre. E un tânăr talentat cu un fizic perfect pentru postul pe care îl joacă. Va fi unul din jucătorii de bază ai echipei naționale, iar noi ne dorim să rămână cât mai mult la echipa noastră”, spune managerul Adrian Feher.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 iulie.

You may also like

Leave a Comment