Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău suferă la Sighetu Marmaţiei primul eşec din play-off

A fost o primă repriză spectaculoasă la Sighetu Marmaţiei în care ambele echipe au marcat câte două goluri. Însă, după pauză, gazdele au mai înscris o dată, în timp ce Zalăul a fost fără replică. S-a terminat 3 - 2 pentru CSM Sighetu Marmaţiei, astfel că SCM Zalău suferă primul eşec din acest play-off

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.9K views
A+A-
Reset

În play-off-ul din Liga a III-a se joacă pe sistemul tur – retur – tur. Primul tur s-a terminat deja, iar SCM Zalău bifase două victorii şi un egal. Egal cu Sighetu Marmaţiei şi victorii cu CSM Olimpia Satu Mare şi la Crişul Sântandrei. Însă, şirul pozitiv a fost întrerupt odată cu prima etapă din retur, când zălăuanii s-au deplasat în judeţul Maramureş pentru duelul cu CSM Sighetu Marmaţiei.

Cum bine se ştie, antrenor la maramureşeni este George Zima, antrenorul cu care Zalăul a reuşit cea mai importantă performanţă din istoria clubului, fiind la câteva secunde de promovarea în Liga a II-a. Timpul a trecut, Zalăul a rămas tot în Liga a III-a, dar sezonul acesta visează frumos. Jocul din prima jumătate de sezon dădea speranţe zălăuanilor că acest vis ar putea deveni realitate.

Însă, în 2024, jocul parcă nu mai este la fel, dar SCM a dat dovadă de pragmatism şi victoriile au continuat.

Au continuat până azi, deoarece zălăuanii au pierdut la limită duelul de la CSM Sighetu Marmaţiei din etapa a IV-a a play-off-ului din Liga a III-a.

Gazdele au deschis scorul rapid, încă din minutul 7, după ce Alexandru Zaharia a transformat o lovitură de la 11 m. Bucuria băieţilor lui George Zima a fost de scurtă durată, deoarece Alexandru Negrean a egalat cu un şut în vinclu, de la marginea careului de 16 m.

CSM Sighetu Marmaţiei avea să treacă din nou în avantaj prin golul marcat de Paul Pedro, dar după alte trei minute, Sergiu Pop a egalat pentru SCM, după ce a scăpat singur spre poarta adversă.

Până la pauză nu s-a mai marcat şi cele două echipe au intrat la egalitate la cabine.

Jocul Zalăului nu a mai funcţionat la fel de bine în repriza a II-a, iar Zaharia a dus din nou în avantaj echipa gazdă cu un gol marcat în minutul 58.

După minutul 60 au mai fost faze de poartă, dar fără ca tabela să mai sufere modificări.

Astfel, SCM Zalău suferă prima înfrângere din acest play-off, însă, îşi păstrează un avantaj consistent faţă de locul secund ocupat de CSM Olimpia Satu Mare, grupare ce va evolua sâmbătă, în deplasare la Crişul Sântandrei.

CSM Sighetu Marmaţiei – SCM Zalău 3 – 2 (2 – 2)

Au marcat: Alexandru Zaharia (‘7 şi 58) şi Paul Pedro (’24), respectiv Alexandru Negrean (’11) şi Sergiu Pop (’27)

CSM Sighetu: Iosif Berinţan – Paul Pedro, Alberto Braşovean, Pape Ndiaye, Abdullah Razak, Gheorghe Tomşa (cpt.), Deivid Andreas, Alexandru Zaharia, Gheorghe Şofroni, Emmanuel Mensah şi Yolou Guigui. Rezerve: Mihai Oneţ – Florin Simion, Luca Buciuman, Daniel Anchidin, Denis Matiş, Leonardo Mitruscsal, Gabriel Bor şi Iuliu Roşiianu. Antrenor: George Zima

SCM: David Poptean – Andrei Bobaru, Ionuţ Sălăjan, Predrag Kascelan, Alexandru Cherecheş, Viktor Kun, Alexandru Negrean, Alex Mare, Cosmin Meşter, Sergiu Pop (cpt.) şi Stefan Nikolic. Rezerve: Andi Maliţa – David Molnar, Artur Pătraş, Sebastian Culda, Florin Pop, Tudor Cociş, Samuel Zimţa, Raoul Cristea şi Dejan Uzelac. Antrenor: Cristian Lupuţ

You may also like

Leave a Comment