Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău şi Sportul Şimleu, emoţii înaintea derby-ului. Ambele echipe aşteaptă rezultatele testelor pentru coronavirus!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Conform protocolului medical, cele două echipe trebuie să se testeze pentru coronavirus tot la 14 zile. Ultima testare a expirat după jocurile din weekend, astfel că în aceste zile au loc noi testări la ambele echipe


Până la derby-ul de sâmbătă, SCM Zalău şi Sportul Şimleu au emoţii, însă nu din punct de vedere sportiv ci din punct de vedere medical. Pentru ambele grupări a exipirat testarea obligatorie de coronavirus, astfel că în săptămâna duelului sălăjean, cele două echipe trebuie să se testeze din nou.

Sportul Şimleu s-a testat deja, la Oradea, iar rezultatele vor veni cel târziu până miercuri. Şi SCM Zalău urmează să se testeze în aceste zile, iar rezultatele sunt aşteptate cu sufletul la gură, deoarece în eventualitatea în care vor exista cazuri pozitive, situaţia se poate schimba radical.

Deocamdată, cele două grupări nu au raportat cazuri pozitive de la începerea campionatului şi şi-au putut desfăşura activitatea în condiţii bune. Alte formaţii din Seria a X-a au avut mari probleme din caza COVID – 19, iar CSM Satu Mare, CSC Sânmartin şi Minaur Baia Mare au avut jocuri amânate. Formaţia maramureşeană a raportat în urmă cu două săptămâni nu mai puţin de nouă cazuri şi drept urmare s-au amânat jocurile cu SCM Zalău şi CSC Sânmartin. Conform protocolului medical şi echipele din Liga a III-a sunt obligat să se testeze tot la 14 zile.

You may also like

Leave a Comment