Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău şi-a mai programat încă trei jocuri amicale. Următorul, azi la Satu Mare

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 10 views
A+A-
Reset

Până la startul sezonului, gruparea de sub Meseş va mai juca cu CSM Satu Mare, Şoimii Lipova şi Minaur Baia Mare. Amicalul cu gruaprea sătmăreană are loc azi, de la ora 17.30, la Satu Mare


August a fost o lună plină pentru SCM Zalău, care după ce  şi-a făcut două seturi de teste pentru coronavirus a putut să dispute şi jocuri amicale.

Cum pauza fără meciuri a fost lungă, de 5 luni, conducerea tehnică a dorit ca echipa să dispute cât mai multe partide de verificare, mai ales că la nivel de lot sunt multe noutăţi.

Dorinţa antrenorului Marius Paşca a fost de a omogeniza echipa într-un timp cât mai scurt, astfel că SCM Zalău a lucrat la acest aspect şi până acum a disputat cinci partide de verificare, cu Unirea Dej, “U” Cluj, Progresul Şomcuta Mare şi o “dublă” cu Gloria Bistriţa.

Cum Liga a III-a începe doar pe 12 septembrie, perioada până la startul campionatului a fost gestionată de conducerea tehnică, care a mai programat alte trei jocuri amicale.

Următorul va fi chiar miercuri după-amiază, de la ora 17.30, când SCM Zalău va întâlni nou-promovata CSM Satu Mare, grupare ce a ajuns în Liga a III-a în urma turneului de baraj de la Zalău.

Partida va avea loc la Satu Mare, după care sâmbătă, de la ora 10.00, SCM Zalău va juca pe teren propriu, cu o formaţie puternică din zona Aradului – Şoimii Lipova.

Adversara Zalăului este tocmai echipa la care a jucat în urmă cu un sezon Florin Istrate, golgheterul Zalăului din partidele de verificare, o echipă incomodă, ce în Seria a IV-a a fost a doua clasată după Universitatea Craiova.

Ultimul amical pe care SCM Zalău îl va susţine înainte de începerea sezonului va fi cu Minaur Baia Mare, formaţie ce a pierdut barajul pentru Liga a II-a cu ACS FC Recea şi va continua să joace tot în Liga a III-a.

Amicalul dintre SCM Zalău şi Minaur Baia Mare are loc pe 4 septembrie, dar locaţia va fi stabilită după ce se va afla programul competiţional din Liga a III-a.

Dacă SCM Zalău va debuta în campionat  în deplasare, atunci amicalul cu Minaur are loc la Baia Mare, iar dacă primul meci va fi acasă, atunci şi partida de verificare cu maramureşenii va avea loc la Zalău.


Marius Paşca – antrenor Sport Club Municipal Zalău: 

“Dacă tot am văzut că sunt puţine jocuri în turul de campionat, am decis să disputăm mai multe meciuri amicale. Au venit mulţi jucători noi şi ne dorim ca într-un timp cât mai scurt echipa să fie omogenă. Vom avea un total de opt meciuri amicale până la startul campionatului, ce va conta foarte multe pentru relaţiile între jucători şi anumite automatisme”.


 

You may also like

Leave a Comment