Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău şi-a completat lotul cu un atacant de 20 de ani

by Mihai POP
0 comment 50 views
A+A-
Reset

Echipa pregătită de Alexandru Pop şi-a asigurat serviciile atacantului de 20 de ani care vine din Liga a III-a din Austria


Încă de la primele meciuri oficiale, la SCM Zalău a fost o mare problemă în compartimentul ofensiv, iar antrenorul Alexandru Pop a ţinut neaparat ca la echipa sa să mai vină cel puţin doi atacanţi. Au şi venit.

Astfel, după camerunezul Arnold Ryan Neuers, Zalăul şi-a asigurat şi serviciile atacantului  Beniamin Lazăr. Venit tot pe filiera Astra Giurgiu, Lazăr este un atacant în vârstă de 20 de ani care a evoluat ultima dată în Liga a III-a din Austria.

El s-a aflat timp de două săptămâni sub comanda lui “Duţu” Pop, iar tehnicianul a fost impresionat de calităţile lui şi a decis să-l păstreze în lot.

Înainte să ajungă la SCM Zalău, fotbalistul a trecut şi pe la grupele de copii şi juniori de la Petrolul Ploieşti şi CSM Ploieşti. Noul atacant ar putea debuta cu ocazia duelului de vineri cu CSC Sînmartin.

„Dau totul la antrenamente în fiecare zi şi îmi doresc să ajung cât mai sus. Pot spune că m-am acomodat foarte repede la SCM Zalău. Colegii m-au primit cu braţele deschise, la fel şi conducerea. Am venit cu gânduri pozitive şi am încredere în această echipă. Suntem jucători tineri, cu potenţial care îşi doresc să ajungă cât mai sus. Sper să aduc alături de echipă cât mai multe victorii şi să facem un sezon frumos”, ne-a declarat Beniamin Lazăr.

Sursa foto: facebook Sport Club Municipal Zalău

You may also like

Leave a Comment