Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău şi-a aflat programul din noul sezon al Diviziei A1 la volei masculin. Zălăuanii debutează acasă în noua stagiune

Noul campionat începe pe 5 octombrie, dar cu patru luni înainte Federaţia Română de Volei a şi stabilit ţintarul. În urma tragerii la sorţi, gruparea de sub Meseş va juca pe teren propriu în prima etapă, urmând să întâlnească pe Explorări Baia Mare

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 494 views
A+A-
Reset

Chiar dacă startul campionatului din Divizia A1 se dă pe 5 octombrie, Federaţia Română de Volei a şi stabilit ţintarul ediţiei de campionat 2024 – 2025, la startul căreia se vor afla tot 12 echipe.

Conform tragerii la sorţi, SCM Zalău va juca în prime etapă pe teren propriu contra celor de la Explorări Baia Mare. Prima deplasare va însemna duelul cu Corona Braşov, care se va disputa pe terenul campioanei României.

După jocul de la Braşov, pentru SCM Zalău vor urma dueluri cu nou-promovatele Ştiinţa Bacău şi Ştiinţa Bucureşti, ambele partide fiind programate la Zalău.

Duelul cu vicecampioana Arcada Galaţi este programat chiar în ultima etapă a turului, pe 11 decembrie, la Galaţi, iar cu Rapid şi Dinamo, zălăuanii vor juca în tur, pe teren propriu.

La o săptămână distanţă după terminarea turului încep returul, pe 18 decembrie, iar startul fazei a II-a a competiţiei, format din play-off şi play-out va fi pe 1 martie. Sezonul 2024 – 2025 se va încheia pe 12 aprilie 2025.

În sezonul următor, SCM Zalău va lupta pe trei fronturi, Divizia A1, Cupa României şi Cupa Challenge. În Cupa României, zălăuanii vor intra în turul I, unde vor da peste Ştiinţa Bacău. Dacă va trece de Ştiinţa Bacău, SCM Zalău va juca în sferturi cu vicecampioana Arcada Galaţi.

Pragramul celor de la SCM Zalău în turul de campionat:

Etapa 1 – SCM Zalău – Explorări Baia Mare
Etapa 2 – Corona Brașov – SCM Zalău
Etapa 3 – SCM Zalău – Știința Băcau
Etapa 4 – SCM Zalău – Știința București
Etapa 5 – Steaua București – SCM Zalău
Etapa 6 – SCM Zalău – Rapid București
Etapa 7 – SCMU Craiova – SCM Zalău
Etapa 8 – SCM Zalău – Dinamo București
Etapa 9 – CSM Constanța – SCM Zalău
Etapa 10 – SCM Zalău – Unirea Dej
Etapa 11 – Arcada Galați – SCM Zalău

You may also like

Leave a Comment