Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău se vede la TV şi de la Craiova

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 52 views
A+A-
Reset

Duminică, în etapa a XX-a, formaţia zălăuană are de susţinut o partidă extrem de dificilă cu fruntaşa SCM Craiova. Duelul din Bănie va fi în direct pe TVR 3, de la ora 15.00, fiind al şasele meci al zălăuanilor din acest campionat care va fi în direct la TV

Prima fază a campionatului se apropie de final, astfel că din retur au mai rămas de disputat doar patru runde. Două au loc în această săptămână, urmând ca ultimele două etape să fie programate săptămâna viitoare.

După duelul cu penultima clasată, pe SCM Zalău o aşteaptă partide dificile. Poate cel mai dificil joc se anunţă cel de duminică, din etapa a XIX-a, când formaţia zălăuană joacă pe terenul celor de la SCMU Craiova.

Zalăul şi Craiova s-au luptat ani la rând pentru medalii. În acest sezon, doar SCM Craiova poate emite pretenţii la primele locuri, în timp ce SCM Zalău este o formaţie de mijlocul clasamentului. Asta nu înseamnă că echipa condusă de Adrian Feher nu poate face surprize în campionat, reuşind de altfel câteva astfel de rezultate.

Chiar dacă nu mai are statutul din anii trecuţi, formaţia zălăuană tot prezintă interes în zona media, ca dovadă fiind partidele transmise în direct de Televiziunea Română. Până acum, SCM Zalău a fost de cinci ori pe micile ecrane, iar duminică va fi pentru a şasea oară, de la ora 15.00, în direct pe TVR 3.

SCM Craiova, cu un lot mai valoros şi mai omogen, fiind favorita întâlnirii de duminică, însă zălăuanii speră într-o surpriză. Formaţia pregătită de Dănuţ Pascu este pe locul 4, cu 41 de puncte, dar până la confruntarea cu zălăuanii are un joc cât se poate de dificil la Dinamo Bucureşti.

”Campionatul se dispută într-un ritm intens, cu deplasări lungi, dar aceasta este situaţia. Trebuie să înţelegem că banii sunt în sudul ţării la ora actuală, cu mici excepţii şi avem multe deplasări în acea zonă a ţării. Noi am avut ca şi obiectiv play-off-ul. Este un obiectiv îndeplinit, iar în play-off ne vom dori o clasare cât mai bună. Orice loc mai bun decât locul 6 va fi un lucru foarte bun. Să vedem unde putem termina acest campionat”, ne-a declarat Adrian Feher.

După deplasarea de la Craiova, SCM Zalău va mai juca miercurea viitoare acasă cu Unirea Dej, iar pe 4 martie, în ultima etapă a returului va evolua în deplasare la Rapid.

”Este un lucru bun pentru noi că un nou meci al nostru va fi în direct la TV. Avem cele mai multe meciuri televizate  în acest campionat şi nu poate decât să ne bucure că prezentăm interes. Pentru asta ne-am apucat de sport. Sperăm însă să avem şi noi o prestaţie pe măsură şi să obţinem un rezultat bun. Dacă vom juca la potenţialul nostru, putem să facem un meci echilibrat la Craiova. Întâlnim o echipă care se luptă la medalii şi care îşi va lua toate măsurile pentru acest meci”.

Adrian Feher – manager secția de volei SCM Zalău

Etapa a XX-a este programată sâmbătă, după programul:

Ştiinţa Explorări Baia Mare – Rapid Bucureşti

Unirea Dej  – Dinamo Bucureşti

CSM Suceava – Ştiinţa Bucureşti

Steaua Bucureşti – CSM Constanţa

SCMU Craiova – SCM Zalău, duminică

“U” Cluj – Arcada Galaţi, în 3 martie

You may also like

Leave a Comment