SCM Zalău se întoarce fără puncte şi de la Braşov

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 56 views
A+A-
Reset

Zălăuanii au pierdut în patru seturi disputa de pe terenul liderului şi continuă startul greu de sezon din Divizia A1. SCM a fost din nou aproape, a câştigat un set, însă, nu s-a ales cu nimic din acest joc

Continuă începutul greu de sezon pentru SCM Zalău. Cu doar două victorii în primele şapte etape, zălăuanii nu se află unde şi-ar dori în clasament. Ce-i drept, a avut adversari dificili, însă, cu siguranţă conducerea şi-ar fi dorit mai mult. În această rundă, SCM a avut o deplasarea grea, pe terenul revelaţiei campionatului, Corona Braşov.

Cele două s-au întâlnit şi la turneul amical de la Zalău dinaintea sezonului, iar atunci, echipa pregătită de Rainer Vassiljev s-a impus.

Însă, la primul duel din campionat, situaţia a fost diferită, iar braşovenii lui Laurenţiu Lică au obţinut o victorie în patru seturi, menţinându-se în poziţia de lider al Diviziei A1.

Aşa cum ne-a obişnuit, SCM Zalău a fost mereu aproape, dar nu suficient cât să obţină ceva. A fost din nou un meci de patru seturi, aşa cum au fost majoritatea.

De altfel, în primul set s-a mers cap la cap până la 8 egal. Zalăul a preluat conducerea după blocajul câştigător al lui Alejandro Vigil, după care braşovenii au reuşit patru puncte consecutive şi la 12 – 9, Rainer Vassiljev a solicitat time-out. După timpul de odihnă au urmat alte trei puncte pentru Corona şi la 15 – 9 situaţia a devenit tot mai dificilă şi zălăuanii nu au mai putut recupera şi primul set le-a revenit gazdelor.

În al doilea set, braşovenii s-au desprins la 7 – 3, dar Zalăul a recuperat graţie unor atacuri bune ale lui Simoes, iar SCM avea să egaleze la 19. Însă, finalul de set a aparţinut tot celor de la Corona care aveau să facă 2 – 0 la seturi.

Setul al treilea a fost unul la discreţia Zalăului care avea să se impună categoric, însă, la fel de categoric s-a impus şi Corona în al patrulea set, astfel că cele trei puncte au rămas la Braşov.

De menţionat este faptul că pentru acest joc, SCM nu s-a putut baza pe Ionescu, iar Buzdugan nu a fost la capacitate maximă. De altfel, managerul Adrian Feher remarca problemele de lot dinaintea acestui meci, dar şi faptul că echipa sa nu s-a confruntat cu atâtea probleme medicale în niciun sezon.

Victor Simoes a fost cel mai bun marcator pentru SCM, cu 15 puncte, urmat de Pinto Cardoso cu 13 puncte şi Andrei Ana cu 9 puncte.

Corona Braşov – SCM Zalău 3 – 1 (25-22, 25-23, 16-25, 25-14)

You may also like

Leave a Comment