SCM Zalău se aliniază în rândul echipelor care îşi îndreaptă atenţia şi spre suporteri şi susţinători

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 63 views
A+A-
Reset

Clubul de la poalele Meseşului oferă posibilitatea suporterilor de a-şi procura diverse articole promoţionale cu însemnele clubului. Doritorii pot achiziţiona tricouri, căni sau eşarfe cu SCM Zalău, la fiecare meci susţinut pe teren propriu de zălăuani, fie că vorbim de fotbal, volei sau alte evenimente importante ale celorlalte secţii


SCM Zalău a împlinit patru ani de activitate, perioadă în care a avut urcuşuri şi coborâşuri. Însă, în ultima vreme, notorietatea clubului a crescut, după ce echipa de fotbal a reuşit performanţa de a se califica în grupele Cupei României. Două echipe de Superligă, Poli Iaşi şi Oţelul Galaţi, au venit sub Meseş, iar la Zalău va veni şi a treia formaţie din prima ligă, FCU Craiova. Cu Poli şi Oţelul stadionul a fost arhiplin, însă, lumea a început să vină în număr mare şi la partidele din campionat.

Prestaţiile bune din Cupă au atras publicul la stadion, iar SCM Zalău îşi îndreaptă atenţia spre suporteri şi susţinători. Clubul de la poalele Meseşului se aliniază în rândul echipelor care îşi îndreaptă atenţia şi spre suporteri şi susţinători, oferindu-le acestora posibilitatea de a-şi procura diverse articole promoţionale cu însemnele clubului.

Conducerea SCM Zalău anunţă că în urma colaborării cu un partener tehnic, acesta vine în întâmpinarea suporterilor cu tricouri, eşarfe, fanioane şi alte articole personalizate. Detalii şi informaţii suplimentare se pot obţine accesând pagina de facebook Fan Shop SCM Zalău!

Începând de la meciul cu Oţelul Galaţi, la fiecare joc disputat pe teren propriu, va fi amplasat un stand la stadion de unde doritorii îşi pot procura articolele preferate. Totodată, conducerea clubului anunţă că standul va fi prezent şi la jocurile echipei de volei din următorul sezon, dar şi la alte evenimente importante ale secţiilor sportive din cadrul SCM Zalău.

Mai mult, cei de la Sport Club Municipal Zalău anunţă că articolele personalizate vor fi disponibile în curând şi pe site-ul jsport.ro (secțiunea cluburi) cu posibilitatea de livrare direct la domiciliu.

Pentru moment, sunt disponibile trei produse. Astfel, un tricou de suporter, roşu sau galben, costă 50 de lei, în timp ce o eşarfă cu SCM Zalău costă 35 de lei.

Clubul pune la dispoziţia suporterilor şi posibilitatea de a achiziţiona un fanion cu şnur, pe trei dimensiuni diferite. Unul mic, 8 x 10 (20 lei), 14 x 21 (25 lei) şi 16 x 24 (30 lei).

În prezent la SCM Zalău funcţionează secţiile fotbal, volei, box (antrenor Virgil Meleg), karate (antrenor Călin Marincaş), judo (antrenori Valer Tout şi Ionuţ Cuibuş) şi tenis de câmp (antrenor Dan Trif).

You may also like

Leave a Comment