Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău s-a despărţit de sârbul Dušan Stojsavljević

by Călin ONICAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Transferat în vara anului 2022 de la SCM Craiova, secundul din Serbia a evoluat doar un sezon la poalele Meseşului

Făcând un raport între buget şi rezultate, clasarea echipei SCM Zalău pe locul 6 poate fi considerată una bună. Cu toate acestea, conducerea secţiei de volei speră ca noul sezon va fi unul mai bun. Pentru aceasta, managerul Adrian Feher pregăteşte şi câteva schimbări în lot.

După ce a anunţat plecarea coordonatorului Filip Constantin, clubul a dat recent publicităţii o nouă despărţire – sârbul Dušan Stojsavljević. “Secundul” în vârstă de 33 de ani a ajuns la Zalău în vara anului trecut de la SCM Craiova. Prestaţia voleibalistului a fost una bună, însă conducerea clubului doreşte o schimbare pentru noul sezon.

Din câte se pare, pe postul sârbului, SCM Zalău îi va da credit ucraineanul Oleksandr Buzduhan, care şi în sezonul trecut a jucat bine pe orice post pe care a fost utilizat. Acestea nu sunt şi singurele mutări din echipă – Zalăul speră să îşi întărească lotul.

Să mai spunem că Dušan Stojsavljević a mai evoluat în carieră la echipele Borac Starčevo (Serbia), Chênois Genève VB (Elveţia), Haliliye Belediye Spor (Turcia), Đerdap Kladovo, Ribnica Kraljevo, Mladi Radnik Požarevac, Železničar Belgrade, SIP Šempeter şi Partizan Belgrad (toate din Serbia) şi SCM Craiova.

E adevărat, o listă lungă, dar şi palmaresul său e unul bogat: sârbul e campion cu Steaua Roşie Belgrad în Serbia (2016) şi cu Benfica Lisabona în Portugalia (2019). Cu lusitanii a câştigat şi două cupe. În fine, anul trecut, Dušan a cucerit medalia de bronz cu SCM Craiova.

“Am fost mulţumiţi de prestaţia lui, doar că noi dorim un alt jucător pe acest post. Vrem să schimbăm puţin sistemul de joc. Dušan chiar a fost un adevărat profesionist şi un băiat de caracter. Aşadar, nu este vorba de o nemulţumire şi chiar dorim să îi urăm succes la noua echipă”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de joi, 8 iunie.

You may also like

Leave a Comment