Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău s-a despărţit de Gabriel Cavalcante 

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 175 views
A+A-
Reset

Venit în iarnă la Zalău pentru a suplini lipsa ucraineanului Oleksandr Buzduhan, brazilianul nu s-a adaptat la voleiul din România şi a avut prestaţii mai degrabă modeste în tricoul Zalăului. Ca urmare, în zilele trecute, cele două părţi s-au despărţit în mod amiabil

După accidentarea suferită de ucraineanul Oleksandr Buzduhan, conducerea de la SCM Zalău a fost nevoită să transfere un jucător pentru a nu rămâne descoperită pe post.

Alesul a fost brazilianul Gabriel Cavalcante, un sportiv extrem de atletic. Voleibalistul a ajuns la Zalău la mijlocul lunii ianuarie şi era aşteptat să se ancoreze în jocul echipei. Din păcate, sud-americanul nu s-a adaptat prea bine la voleiul din România. Prestaţiile sale nu au încântat conducerea clubului zălăuan, care zilele trecute s-a despărţit de jucător.

Gabriel de Carvalho Cavalcante a venit la Zalău direct din Brazilia, de la JF Volei. Înainte, voleibalistul a mai evoluat în ţara natală pentru Azulim Gabarito, Iacanga Volleyball, Upis Brasilia, Sao Jose Volei şi Volei Renata.

În Europa, Gabriel Cavalcante a mai evoluat pentru echipe precum Hekimoglu Global Connect Bursa, în Turcia, Textil Santanderina, în Spania, şi Parnu Vorkapalliklubi, în Estonia.

În carieră a mai evoluat în campionatul din Emiratele Arabe Unite, unde a îmbrăcat echipamentul celor de la Ajman Sports Club.

You may also like

Leave a Comment