SCM Zalău s-a despărţit de Bogdan Porumb

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 44 views
A+A-
Reset

Fundaşul central venit de la ASU Politehnica Timişoara în această vară pleacă de la Zalău după doar câteva luni petrecute în tricoul zălăuanilor


După plecarea lui Cristin Jalbă la Ceahlăul Piatra Neamţ, SCM Zalău a căutat soluţii pentru postul de fundaş central. Au fost aduşi Predrag Kascelan şi Bogdan Porumb, însă, niciunul nu a reuşit să se impună ca titluari. Vlad Fărcăşan, Andrei Bobaru şi chiar mijlocaşul Viktor Kun au fost preferaţi pe acel post de antrenorul Cristian Lupuţ.

Ce-i drept, atât Kascelan, cât şi Porumb s-au confruntat cu probleme medicale de-a lungul primei părţi a sezonului. Pe sfârşit, muntenegreanul a mai primit minute, însă, fundaşul sosit vara trecută de la ASU Politehnica Timişoara a evoluat foarte puţin.

De altfel, ultimul joc al lui Porumb la SCM Zalău a fost cu CSM Sighetu Marmaţiei când a început ca titular, însă, a fost înlocuit la pauză cu Viktor Kun.

Fundaşul şi-ar fi dorit să evolueze mai mult, însă, nu prea avea această şansă la Zalău, astfel că cele două părţi au ajuns la concluzia că ar fi cel mai bine să continue pe drumuri separate.

Clubul a confirmat despărţirea de fundaşul central printr-un mesaj pe pagina oficială de facebook, în care i-a mulţumit fotbalistului pentru munca depusă în cadrul echipei şi i-a urat succes la viitoarele formaţii pentru care va evolua.

Bogdan Porumb a ajuns în vară la SCM Zalău. Înainte să ajungă la Zalău, fundaşul a mai evoluat la ASU Poli Timişoara în Liga a II-a, ligă în care a evoluat şi pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu. La nivelul Ligii a III-a a evoluat pentru Sănătatea Cluj şi Viitorul Cluj.

You may also like

Leave a Comment