Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău joacă din nou acasă după o pauză de trei luni de zile!

Echipa pregătită de Cristian Lupuţ va evolua pentru prima dată în faţa propriilor suporteri în acest an. Zalăul va primi vizita nou-promovatei Olimpia Satu Mare, singura echipă care a învins-o în acest sezon

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 54 views
A+A-
Reset

Vineri, ora 15.00, Stadionul Municipal: SCM Zalău – Olimpia Satu Mare


SCM Zalău a obţinut doar un rezultat de egalitate în primul meci oficial din 2024. Remiza de la Minaur l-a nemulţumit pe antrenorul Zalăului, dar dacă ar fi să luăm ceva pozitiv din acel meci ar fi, poate, faptul că SCM nu a încasat gol. De altfel, Zalăul are şi cea mai bună apărare din Seria a 10-a, alături de cel mai bun atac.

Dar aceste atuuri trebuie să se reflecte şi în câştigarea punctelor puse în joc. Prima şansă are loc chiar la finalul acestei săptămâni când SCM revine acasă după o pauză de mai bine de trei luni. Ultimul joc oficial a avut loc la începutul lunii decembrie, victoria cu FC Bihor din Cupa României. Toate partidele amicale au fost susţinute în deplasare, iar prima reprezentanţie în faţa propriilor suporteri va avea loc vineri, 15 martie, începând cu ora 15.00.

Adversarul Zalăului va fi nou-promovata Olimpia Satu Mare, singura grupare ce a reuşit să învingă Zalăul în acest sezon. Sătmărenii au dat dovadă de multă ambiţie şi dăruire în meciul tur pe care l-au câştigat cu 1 – 0.

La retur datele problemei sunt cu totul altele, iar SCM este obligată să câştige în faţa unei echipe din partea a doua a clasamentului. În prima etapă din 2024, Olimpia Satu Mare a câştigat cu 1 – 0 în faţa celor de la Minerul Ocna Dej.

Pentru acest joc, Cristian Lupuţ vrea o mentalitate diferită a jucătorilor faţă de ceea ce a văzut la Baia Mare.

“Faptul că avem cea mai bună apărare îmi dă o oarecare linişte. Avem jucători cu experienţă, un portar cu experienţă, însă, trebuie să lucrăm şi pe partea ofensivă. Noi tratăm fiecare joc în parte. Eu asta încerc să imprim echipei, să tratăm fiecare joc sută la sută, să nu ne uităm în sus să ne ia ameţeala. Vineri ne aşteaptă un meci foarte greu cu Olimpia şi trebuie să fim concentraţi sută la sută. Probabil mentalitatea este o meteahnă a jucătorului român”, a declarat Cristian Lupuţ.


 

You may also like

Leave a Comment