SCM Zalău pregăteşte cu optimism returul. Primul adversar, tocmai campioana Arcada Galaţi

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 76 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a încheiat turul de campionat cu două victorii, reuşind să adune 6 puncte din partidele cu Steaua şi Universitatea Cluj. Profitând şi de celelalte rezultate, formaţia zălăuană a revenit în zona poziţiilor de play-off şi a urcat pe locul 7 cu 14 puncte.

În condiţiile în care echipa pregătită de Rainer Vassiljev a fost lovită şi de mai multe accidentări pe parcursul turului, poziţia din clasament nu este una rea, însă echipa are potenţial şi poate ataca locuri mult mai bune.

Cu aceste gânduri şi planuri s-a început pregătirea în 2024. După câteva zile libere de sărbători, voleibaliştii au revenit la treabă încă din 2 ianuarie când a avut loc primul antrenament din acest an.

SCM Zalău se va pregăti pe plan local în aceste zile şi va intra în febra meciurilor oficiale de săptămâna viitoare când se va da startul returului. Pe 13 ianuarie este programată prima rundă din 2024, iar SCM Zalău va avea parte de un adversar de gală pe teren propriu, urmând să primească vizita campioanei Arcada Galaţi.

Cu optimism aşteaptă returul şi managerul Adrian Feher care crede că SCM Zalău poate fi pe un loc şi mai bun, cu condiţia să fie ferită de accidentări.

”Sperăm să fim feriţi de accidentări şi atunci ne putem gândi la o creştere de formă şi bineînţeles la un loc mai bun. Ne dorim să avem un parcurs mai bun decât în tur şi eu cred că vom reuşi pentru că jucători cu calităţi avem.În primul rând trebuie să fi sănătos şi acest lucru este valabil în orice domeniu, nu doar în sport.Cu lotul complet mie nu îmi este frică de niciun  adversar”, ne-a declarat Adrian Feher.

Cu excepţia lui Buzduhan toţi jucătorii sunt apţi şi au revenit la antrenamente cu chef de pregătire pentru a face un retur mult mai bun.

”Băieţii au avut 6 – 7 zile libere în perioada sărbătorilor, dar fiecare a avut un program individual de pregătire pentru acasă. Am avut surpriza plăcută ca niciun jucător să nu se prezinte cu kilograme în plus la primul antrenament din 2024. Ne pregătim pentru începerea returului şi pentru primul meci cu campioana Arcada Galaţi”, a precizat conducătorul.

You may also like

Leave a Comment