Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău pierde la Galaţi şi intră în lupta pentru locurile 5 – 8

După victoria impresionantă de la Zalău, SCM nu a mai putut repeta isprava şi în deplasare. La fel ca la celelate partide de la Galaţi, Arcada s-a impus cu 3 - 0 şi s-a calificat în semifinalele Diviziei A1, în timp ce SCM Zalău intră în lupta pentru locurile 5 - 8

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 16 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a pornit cu şansa a doua în faţa multiplei campioane Arcada Galaţi în prima rundă a play-off-ului. Însă, băieţii lui Rainer Vassiljev au reuşit să impresioneze şi au împins acest duel în decisiv. În primul meci, Arcada s-a impus cu 3 – 0, la Galaţi, după care, în meciul al doilea, SCM Zalău a reuşit să câştige cu 3 – 0 şi astfel, a fost nevoie de meci decisiv pentru stabilirea echipei care se califică în semifinalele Diviziei A1.

După victoria impresionantă de la Zalău, băieţii lui Rainer Vassiljev sperau să facă un meci mare din nou, însă, pe teren propriu, Arcada greu cedează seturi, darăminte meciuri.

Cu orgoliul rănit după eşecul ruşinos de la Zalău, gălăţenii au arătat o altă faţă, cea cu care s-au obişnuit iubitorii voleiului românesc din ultimii ani.

Zalăul a început bine primul set şi chiar a condus cu 6 – 4. Însă, trupa lui Sergiu Stancu a revenit şi ulterior s-a desprins, iar în cele din urmă gazdele s-au impus cu 25 – 20. În seturile al doilea, respectiv al treilea, Arcada s-a impus şi mai clar, iar în cele din urmă a obţinut victoria cu 3 – 0.

Astfel, Arcada Galaţi s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 şi rămâne în lupta pentru un nou titlu, în timp ce SCM Zalău intră în lupta pentru locurile 5 – 8.

Arcada Galaţi – SCM Zalău 3 – 0 (20, 18, 14)

You may also like

Leave a Comment