Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, o nouă remiză albă la Sighetu Marmaţiei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 49 views
A+A-
Reset

După 0 – 0 la meciul din sezonul regulat, băieţii lui Cristian Lupuţ nu au reuşit nici de această dată să înscrie la Sighetu Marmaţiei şi jocul s-a terminat fără goluri


SCM Zalău avea două victorii la scor în primele două etape, iar în Vinerea Mare s-a deplasat la Sighetu Marmaţiei, în prima deplasare din play-out. Era o deplasare dificilă, în faţa unui adversar bătăios şi care în acest an a obţinut trei victorii. Echipele cu pretenţii au întâmpinat probleme la Sighetu, iar SCM Zalău a obţinut doar o remiză albă în sezonul regulat, la fel ca şi Satu Mare, în timp ce Gloria Bistriţa a fost învinsă la Sighetu Marmaţiei.

Însă, gruparea de sub Meseş îşi dorea să continue parcursul perfect din play-out, doar că, avea în faţă un adversar bătăios şi dornic să obţină un rezultat pozitiv, aşa cum s-a întâmplat în toate meciurile disputate pe teren propriu în 2023.

Meciul a fost unul destul de echilibrat, deşi, SCM Zalău a fost echipa care a avut o posesie mai bună şi ocaziile mai clare. Cea mai mare ocazie a avut-o fundaşul Marius Leitan care a fost aproape să înscrie din nou după ce a reuşit asta în primele două jocuri din play-out.

Tot în prima repriză, SCM Zalău a avut şi un gol anulat. Sebastian Culda a înscris, însă, reuşita sa a fost anulată pentru un henţ.

Prima repriză s-a încheiat fără goluri, iar după pauză, scenariul a fost unul asemănător. Zalăul a avut ocaziile mai periculoase, în timp ce gazdele au încercat să folosească cartea contraatacului.

Alex Mare a avut o şansă bună de a marca, după o centrare primită de la Alexandru Cherecheş, însă, portarul Sighetului a fost la post.

CSM Sighetu Marmaţiei a avut ocazia să dea lovitura pe final, la un contraatac, însă, Bogdan Miron a fost la post şi meciul s-a încheiat cu un scor alb.

CSM Sighetu Marmaţiei – SCM Zalău 0 – 0

SCM: Bogdan Miron – Ionuţ Sălăjan, Marius Leitan, Andrei Bobaru, Alexandru Cherecheş, Cosmin Meşter, Alex Negrean, Raul Stanciu (cpt.), Alex Mare, Sebastian Culda şi Stefan Nikolic. Rezerve: Leo Mureşan – Sergiu Pop, Andrei Jula, Marius Radu, Artur Pătraş, Maxim Focşa, Adrian Ştef, Bogdan Minteuan şi Florin Pop. Antrenor: Cristian Lupuţ

CSM: Lucian Cebotari – Deivid Andreas, Dacian Dunca, Cătălin Tututa, Raul Gherman, Simion Pop, Gabriel Caba, Viorel Patrascan, Raul Novoselensczki, Cristian Catrina şi Darius Gherman. Rezerve: Ionuţ Trifoi – Ionuţ Godja, Marcus Condrat, Ianis Bumbar, Florin Simion, Adrian Covaci, Răzvan Lupu şi Robert Serediuc. Antrenor: Adrian Iencsi

You may also like

Leave a Comment