Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, misiune grea în “bătălia de la Şelimbăr”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Şi în etapa a II-a din retur, echipa antrenată de Marius Paşca joacă în deplasare. Jocul cu Viitorul Şelimbăr se va disputa vineri, la Avrig, iar misiunea echipe zălăuane va fi cât se poate de grea,în condiţiile în care echipa din judeţul Sibiu s-a întărit puternic în iarnă şi încă speră la promovarea în Liga a II-a


Vineri, ora 15.00, Stadionul Central din Avrig:

Viitorul Şelimbăr – SCM Zalău

 

Învinsă în prima etapă a returului de Unirea Dej, SCM Zalău a căzut pe ultimul loc în clasamentul Seriei a V-a şi şi-a compliat misiunea de salvarea de la retrogradare. Până la urmă a fost ajutată oarecum indirect de celelalte rezultate şi distanţa până la locul 12 a rămas tot de 7 puncte. În plus, SCM Zalău mai profită şi de faptul că Unirea Alba Iulia se va retrage din campionat şi va fi prima retrogradată, iar în aceste condiţii, echipa lui Marius Paşca mai trebuie să treacă în clasament peste trei echipe. Pare uşor de zis, dar mai greu de făcut, însă   în cele 14 etape rămase de jucat, antrenorul şi conducerea au convingerea că echipa va ieşi din această situaţie.

Programul nu o avantajează pe SCM Zalău care şi în etapa de la finalul săptămânii va juca tot în deplasare. De data aceasta, zălăuanii întâlnesc o echipă mult mai bine cotată decât Unirea Dej, este vorba de Viitorul Şelimbăr, o nou-promovată, dar care şi-a arătat intenţiile de a promova în Liga a II-a.

Trupa antrenată de Florin Maxim – fost jucător la Sportul Studenţesc şi secundul lui Bergodi la Voluntari – a ajuns pe locul 3, după ce a câştigat la “masa verde” în prima etapă cu Unirea Alba Iulia, echipă ce a anunţat că din motive financiare nu poate organiza jocul! Gruparea din judeţul Sibiu pare favorită, mai ales că în iarnă şi-a întărit lotul cu şapte jucători, iar în acest sens a apelat şi la fotbalişti ce au trecut pe la AFC Hermannstadt. Alexandru Neacşu, Valentin Ignat, Loren Niţă, Dragoş Ciorgovean, Stepan Plazonja, Andrei Roşu şi Andrei Paşca sunt jucătorii aduşi în iarnă la Şelimbăr, iar pe lângă cei veniţi, formaţia sibiană mai are “piese” grele în lot, precum Alexandru Curtean, Adrian Cîrstean sau Alexandru Neacşa, care au experienţa ligilor superioare.

În ciuda valorosului adversar pe care îl întâlneşte, SCM Zalău este obligată să obţină un rezultat pozitiv, dar să arate şi o altă determinare faţă de meciul de la Dej.

Partida se joacă vineri, la Avrig, fără spectatori

 Din cauza epidemiei de Coronavirus, oficialităţile din România au decis să interzică adunările de peste 100 de oameni. Decizia afectează şi competiţiile sportive şi implicit meciurile din  Liga a III-a, astfel că şi meciul de vineri, dintre Viitorul Şelimbăr şi SCM Zalău va avea de suferit.

Partida de vineri se va juca la Avrig fără spectatori, asta din cauza măsurilor impuse de guvern pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.

“Luăm această decizie deoarece noi punem pe primul plan sănătatea noastră şi a celor din jur şi tocmai de aceea dorim să răspundem pozitiv la campania de prevenire a răspândirii virusului care crează deja suficiente probleme în alte ţări”, a declarat Remus Şerban, vicepreşedintele Viitorului, pentru sb.sport.

Având în vedere deplasarea lungă care o are de făcut pentru acest joc, Zalăul va pleca de joi spre Avrig, urmând să înopteze în zonă.

 

You may also like

Leave a Comment