Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău a luat decizia în ce priveşte banca tehnică pentru noul sezon

Şi pentru sezonul 2024 - 2025, sălăjenii îl vor avea pe banca tehnică tot pe Cristian Lupuţ, după ce antrenorul din Oradea şi-a prelungit înţelegerea 

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 500 views
A+A-
Reset

Tehnicianul a fost dorit în continuare sub Meseş, iar cele două părţi au bătut palma pentru prelungirea înţelegerii. Va fi al treilea sezon în care SCM Zalău va fi antrenată de tehnicianul bihorean

După un sezon regulat şi un play-off foarte bun în Seria a X-a, SCM Zalău a clacat din prima în barajul pentru Liga a II-a, fiind eliminată în semifinale de Unirea Ungheni. A fost un rezultat greu de digerat de către cei de la SCM Zalău, care încă apasă greu pe umerii jucătorilor şi ai conducerii.

SCM Zalău încearcă să treacă peste acest eşec şi să se organizeze cât mai bine pentru sezonul viitor. În condiţiile în care susţinerea financiară va fi cel puţin la acelaşi nivel, sălăjenii nu pot ţinti altceva decât barajul, chiar şi promovarea.

Deocamdată, conducerea nu a anunţat transferuri pentru noua stagiune, dar nici plecări ale unor jucători importanţi. Cert este că Zalăul va miza în linii mari pe continuitate, jucătorii care au dat randament fiind în cotinuare doriţi la echipă.

Tot pe continuitate se merge şi pe banca tehnică, acolo unde îl vom regăsi pe Cristian Lupuţ şi în sezonul următor. În staff va rămâne şi preparatorul fizic Sergiu Moga, cei doi ajungând la o înţelegere pentru prelungirea contractelor chiar înaintea meciurilor de baraj.

„Contractul cu antrenorul Cristian Lupuţ a fost prelungit. Când echipa a avut rezultate de ce să facem schimbare şi să reluăm de la zero. Se doreşte continuitate, iar jucătorii care au dus greul sunt doriţi în continuare la echipă”, ne-a spus managerul secţiei de fotbal, Ioan Gurzău.

Pentru Cristi Lupuţ va fi al treilea sezon pe banca lui SCM Zalău. În primul sezon cu antrenorul din Oradea, gruparea de sub Meseş şi-a ratat obiectivul şi a jucat doar în play-out. A urmat un sezon 2023 – 2024 în care SCM Zalău a dominat sezonul regulat şi play-off-ul, însă a fost eliminată prematur încă din semifinalele barajului. În stagiunea trecută, SCM Zalău a avut un parcurs notabil şi în Cupa României, unde a ajuns în grupe.

Înainte să ajungă la SCM Zalău, Lupuţ a mai pregătit formaţii precum Luceafărul Oradea, Aerostar Bacău şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în Liga a II-a.

You may also like

Leave a Comment