Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, laude de la adversari: “Este cea mai bună echipă din serie”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 9 views
A+A-
Reset

Tehnicianul de la Gloria Bistriţa, Dan Matei este de părere că formaţia zălăuană este cea mai bună echipă din Seria a X-a, pe care o vede în primele două locuri la finalul sezonului regulat


SCM Zalău are speranţe mari de la acest campionat şi îşi propune să prindă primele două locuri care să-i asigure calificare la barajul de promovare pentru Liga a II-a.

De forţa echipei de sub Meseş sunt conştienţi şi adversarii, iar antrenorul de la Gloria Bistriţa, Dan Matei, este de părere că SCM are cea mai bună echipă din Seria a X-a.

Gloria Bistriţa şi SCM Zalău se înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, într-un joc cu importanţă la primele locuri.

“Părerea mea că SCM Zalău este cea mai bună echipă din serie. Stau şi mai bine în clasament decât noi, chiar dacă încă nu au jucat meciul cu Minaur Baia Mare. Ne aşteaptă un joc dificil şi vedem ce vom putea obţine. Întâlnim o echipă cu experienţă, ce are jucători buni, care până mai ieri erau activi  cel puţin la Liga a II-a”, spune Dan Matei, antrenorul de la Bistriţa.

Tehnicianul spune că echipa sa nu are un lot cu care să se bată la promovarea în Liga a II-a şi o vede în primele două locuri pe SCM Zalău.

“Cred că SCM Zalău este una dintre echipele care la finalul sezonului regulat va fi în primele două locuri. Noi deocamdată nu avem lot pentru a ne bate la promovare. Că ne batem la primele locuri este altceva, dar deocamdată nu putem vorbi de alte obiective. Am strâns 8 puncte în cinci etape, iar ca şi lot, deocamdată suntem subţiri faţă de SCM Zalău şi Minaur Baia Mare”, a mai spus Dan Matei.

 

You may also like

Leave a Comment