Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău l-a pierdut pe brazilianul Pedro Cardoso – ”Mă simt foarte recunoscător faţă de orașul Zalău și oamenii săi primitori”

Unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon s-a despărţit de gruparea sălăjeană, voleibalistul urmând să îmbrace tricoul unei formaţii din Elveţia

by Călin ONICAŞ
0 comment 567 views
A+A-
Reset

Brazilianul Pedro Cardoso (n. 2 iulie 1992) a ajuns la poalele Meseşului în vara anului trecut de la Sporting Lisabona. Experimentatul trăgător secund a avut un sezon bun la SCM Zalău, punând umărul la surprinzătoarea calificare a echipei în cupele europene.

Sud-americanul era una dintre piesele pe care clubul dorea să se bazeze şi în noua stagiune. Conducerea i-a propus prelungirea contractului, dar voleibalistul în vârstă de 31 de ani a dorit o schimbare. Recent, Pedro Cardoso a semnat o înţelegere cu Lausanne UC, echipă din prima ligă din Elveţia, deşi se pare că Zalăul i-ar fi propus o contract mai bun!

În carieră, brazilianul a mai evoluat la echipe din Brazilia, Statele Unite ale Americii, Franţa şi Portugalia.

„Cardoso este un jucător profesionist din toate punctele de vedere, care şi-a făcut treaba la SCM Zalău. Conducerea clubului i-a propus prelungirea contractului. Din păcate, Pedro a decis se transfere în străinătate, urmând să îşi continue cariera la o echipă din Elveţia. Îi mulţumim pentru tot ceea ce a făcut la Zalău şi îi urăm succes în viitor”, ne-a declarat Adrian Feher, managerul echipei SCM Zalău.

 

„Un nou sezon s-a terminat, probabil unul dintre cele mai provocatoare din cariera mea. Au fost suișuri și coborâșuri, victorii și eşecurii, durere și bucurie, dar totul face parte din regulile jocului. Eu mă simt foarte recunoscător faţă de orașul Zalău și oamenii săi primitori. Vreau să mulţumesc conducerii de la SCM Zalău pentru că ne-a oferit toate condiţiile pentru a face performanţă. Totodată, doresc să le mulţumesc staff-ului tehnic, dar şi colegilor, cu care m-am simţit foatre bine. Împreună, am încheiat sezonul cu un sentiment destul de bun al datoriei îndeplinite. Bravo băieți!”.

Pedro Cardoso

You may also like

Leave a Comment