Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău joacă pe terenul satelitului campioanei CFR, la prima deplasare din play-out

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

După două meciuri pe teren propriu, SCM Zalău susţine vineri primul joc în deplasare din play-out. Formaţia zălăuană întâlneşte pe CFR Cluj II – un adversar imprevizibil – care poate beneficia de aportul unor jucători de la prima echipă. SCM Zalău abordează partida cu gândul la o revanşă, după ce în urmă cu o lună a pierdut pe terenul clujenilor

Vineri ora 17.00, Stadionul Victoria Someşeni: CFR Cluj II – SCM Zalău

Alinarea zălăuanilor pe final de sezon rămâne câştigarea play-out-ului. Nu poate fi notată ca şi o performanţă, având în vedere că la început de sezon obiectivul a fost calificarea în play-off, cu intenţii clar de a prinde din nou barajul pentru Liga a II-a.

Acum, SCM Zalău joacă în grupa codaşelor, unde este fruntaşă. Ocupă primul loc în play-out, având două victorii după primele două runde, în care a reuşit să facă scor: 8 – 0 cu Luceafărul Oradea şi 5 – 1 cu Sportul Şimleu.

Vineri după-amiază, în etapa a III-a, gruparea de sub Meseş va susţine primul meci în deplasare, la CFR Cluj II. Pe terenul satelitului campioanei, zălăuanii au pierdut în urmă cu o lună, în chiar primul meci oficial din acest an, astfel că vor aborda această partidă cu dorinţă de revanşă. Acea înfrângere din sezonul regulat a pus capac Zalăului în lupta pentru play-off, astfel că şansele la locul 4 au devenit aproape nule după acel joc.

Atunci, CFR Cluj II i-a avut în lot pe Buş, Gâdea, Itu, Costache sau portarul Letica, toţi de la prima echipă. Feroviarii pot primi ajutor de la prima echipă şi la meciul de vineri, mai ales că CFR II joacă tot pe teren propriu, iar fotbaliştii care nu prind lotul pentru duelul cu FCSB pot fi timişi de Dan Petrescu la satelit.

Partida dintre CFR Cluj II şi SCM Zalău are loc vineri, de la ora 17.00. SCM Zalău este lider în play-out cu 34  de puncte, în timp ce satelitul campioanei este prima deasupra liniei de salvare, având 24 de puncte, cu 7 peste Progresul Şomcuta Mare.

“Noi nu suntem supăraţi pe CFR Cluj II pentru că ne-a învins în sezonul regulat, chiar dacă în acel meci ei au avut cei mai mulţi jucători de la prima echipă. Noi şi în acel joc am avut trei ocazii mari la 0 – 0 şi dacă am fi marcat altfel era deznodământul. A fost o înfrângerea care ne-a scos practic din lupta pentru play-off.  Sper să câştigăm acest meci şi ne dorim foarte mult să batem tot în play-out. Până la urmă ar fi ceva normal acest lucru, având în vedere ce lot avem şi cum joacă echipa”, spune Marius Paşca.

You may also like

Leave a Comment