Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău înfruntă de două ori CSM Constanţa, la malul Mării Negre

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 59 views
A+A-
Reset

După ce marţi au jucat în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”, SCM Zalău şi CSM Constanţa se întâlnesc şi la final de săptămână, de data aceasta de două ori. Primul meci are loc sâmbătă, de la ora 17.00 şi contează pentru etapa a III-a din campionat, iar la o zi distanţă are loc şi partida retur din faza I a Cupei României


Secţia de volei de la SCM Zalău are o săptămână plină. După ce marţi seara a jucat cu CSM Constanţa, în manşa tur din faza I a Cupei României, gruparea de sub Meseş va mai înfrunta echipa de pe litoral şi la final de săptămână. Vor urma alte două dueluri cu CSM Constanţa, în decurs de doar două zile.

Sâmbătă, de la ora 17.00, cele două echipe se vor întâlni în cadrul etapei a III-a din Divizia A1. Dacă constănţenii au 5 puncte în clasament după 3 – 0 cu CSM Timişoara şi 3 – 2 la Explorări Baia Mare, gruparea antrenată de Rainer Vassiljev încă nu a acumulat niciun punct, dar este decisă să ”spargă gheaţa” sâmbătă, la Constanţa.

SCM Zalău este favorită, având un lot superior, însă CSM Constanţa este o echipă de luat în seamă care şi-a întărit lotul faţă de sezonul trecut.

Dacă sâmbătă are loc meciul din etapa a III-a a Diviziei A1, duminică, cele două echipe se vor întâlni din nou, în manşa retur din faza I a Cupei României. Jocul din Cupă ar fi trebuit să aibă loc la începutul lunii noiembrie, dar a fost devansat la cererea zălăuanilor, tocmai din considerente financiare, pentru a nu mai face o deplasare costisitoare la Constanţa peste doar două săptămâni.

„Nu ne impacientăm că am pierdut primele două jocuri. Sunt convins că am făcut lucruri bune, iar în maxim o lună de zile, echipa va fi la un nivel mult mai ridicat. Nici CSM Constanţa nu este o echipă uşoară, dar sperăm să facem un meci bun şi să bifăm prima victorie. Trebuie să tratăm cu seriozitate ambele jocuri”, spune Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment