Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, încălzire pentru play-off cu ultima clasată

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 88 views
A+A-
Reset

În ultima etapă din sezonul regulat, SCM Zalău joacă sâmbătă pe terenul ”lanternei roşii”, care are o singură victorie în cele 21 de etape. Victoria este la îndemâna zălăuanilor, cu ajutorul căreia vor face pasul în faza superioară a campionatului. Mai mult, confruntarea cu Universitatea Cluj poate fi şi o bună repetiţie înainte de ce urmează în play-off

În Divizia A1 se pune punct final sezonului regulat, urmând ca sâmbătă să aibă loc ultima etapă din retur. Pentru SCM Zalău a fost o perioadă încărcată în aceste zile, cu meciuri pe teren propriu contra vicecampioanei Steaua şi a campioanei Arcada Galaţi, dar vine un moment de respiro în ultima rundă, când gruparea de sub Meseş joacă în deplasare la ultima clasată.

În faţa Zalăului se află Universitatea Cluj, o echipă modestă a campionatului, care în cele 21 de etape a înregistrat doar o singură victorie, contra Timişoarei, cu scorul de 3 – 1.

Într-un astfel de meci, victoria este la îndemâna zălăuanilor. Deşi încă formaţia antrenată de Rainer Vassiljev nu este matematic în play-off, partida de sâmbătă contra ultimei clasate nu poate avea alt deznodământ decât o victorie a SCM –ului şi totodată asigurarea locului 8.

În ultima etapă, SCM Zalău şi Explorări Baia Mare luptă pentru ultimul loc de play-off, însă maramureşenii au un meci foarte dificil, chiar pe terenul campioanei Arcada Galaţi. Drept urmare, pare greu de crezut că Explorări va obţine sâmbătă o victorie la Arcada care să o ducă în play-off.

Partida dintre Universitatea Cluj şi SCM Zalău are loc sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala “Horia Demian” din Cluj-Napoca.

La o săptămâna distanţă încep meciurile din faza I a play-off-ului, unde se va juca în sistemul ”cel mai bun din trei meciuri”. Cel mai probabil, în această fază, SCM Zalău va juca contra campioanei Arcada Galaţi.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 martie.

You may also like

Leave a Comment