Responsive Menu
Add more content here...


Bătălia de la Şelimbăr se mută la Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Şi în etapa a II-a, formaţia zălăuană joacă pe teren propriu urmând să întâlnească sâmbătă nou-promovata Viitorul Şelimbăr. Chiar dacă dă piept cu o echipă venită din Liga a IV-a, gruparea de sub Meseş are parte de un meci dificil, având în vedere că sibienii au în lot mai mulţi jucători de valoare, ce au jucat în primele ligi


Sâmbătă, ora 18.00, Stadionul Municipal din Zalău: SCM Zalău – Viitorul Şelimbăr

Debutul în Liga a III-a a fost nefast pentru SCM Zalău, care a pierdut cu Unirea Dej, astfel că misiunea devine tot mai dificilă de a scăpa cât mai rapid de ultimul loc, în condiţiile în care, atârnă greu şi acea penalizare de 6 puncte.

Gruparea de sub Meseş nu are timp să îşi lingă rănile, deoarece sâmbătă are un nou meci dificil în campionat. Şi în cadrul etapei a II-a, echipa antrenată de Alexandru Pop joacă pe teren propriu urmând să întâlnească pe Viitorul Şelimbăr.

La prima vedere, localitatea Şelimbăr nu spune mare lucru în fotbal, mai degrabă în istorie, având în vedere că acolo, în anul 1599, Mihai Viteazu a câştigat o bătălie importantă cu oastea lui Andrey Bathory.

Şi în materie de fotbal, localitatea de lângă Sibiu începe să fie cunoscută, după ce Viitorul a promovat la pas în Liga a III-a. În această vară, formaţia sibiană şi-a întărit semnificativ lotul, astfel că a adus jucători cu experienţă, ce au jucat în ligile superioare, unii dintre ei chiar şi în Liga 1.

“Într-adevăr, Viitorul Şelimbăr are jucători cu experienţă în Liga a II-a şi Liga I, dar nici noi nu vom sta cu mâinile în sân şi vom încerca să ne mai întărim până sâmbătă, pentru a ne putea ridica la nivelul adversarului. După lotul pe care îl are şi după nume, Viitorul Şelimbăr este o echipă mult mai puternică decât Unirea Dej, însă nu întotdeauna joacă numele. Sper că jucătorii mai tineri au depăşit emoţiile fiindcă s-a văzut în jocul cu Unirea Dej că au avut mult trac.Sper să eliminăm greşelile individuale şi să ne prezentăm cu o altă atitudine şi cu altă concentrare în meciul de sâmbătă”, ne-a declarat antrenorul Alexandru Pop.

You may also like

Leave a Comment