Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, deplasare la CFR Cluj II

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 51 views
A+A-
Reset

În penultima etapă din acest sezon, SCM Zalău se va deplasa la Cluj-Napoca, acolo unde se va duela cu satelitul celor de la CFR Cluj. Meciul va avea loc pe stadionul din cartierul Someşeni

Doar două etape au mai rămas de disputat până la finalul acestui sezon din Liga a III-a. Pentru SCM Zalău a fost un nou sezon ratat în care şi-a propus promovarea în Liga a II-a, dar a ajuns să evolueze în play-out. Însă, partea plină a paharului au fost oportunităţile acordate tinerilor sălăjeni care au impresionat în Campionatul Naţional U19, sub comanda lui Alexandru Pop.

Tinerii sălăjeni au primit minute în play-out şi unii chiar au debutat la acest nivel cum este cazul lui Gabriel Radu care a debutat etapa trecută cu CSM Sighetu Marmaţiei.

În ultimele două etape, zălăuanii vor victorii, iar antrenorii de la SCM vor acorda, în continuare, şanse tinerilor jucători pentru a evolua la acest nivel.

În penultima etapă a campionatului, SCM Zalău se va deplasa la Cluj-Napoca, acolo unde se vor duela cu CFR Cluj II. Meciul va avea loc pe Stadionul “Victoria” din cartierul Someşeni. Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon.

În sezonul regulat, SCM a câştigat la Zalău cu 2 – 0, însă, la returul de la Cluj-Napoca a obţinut doar o remiză, 1 – 1.

În turul play-out-ului, cele două s-au întâlnit iar la Zalău şi SCM a bifat o nouă victorie cu 2 – 0. Zălăuanii vor să bifeze o victorie şi în deplasare, pe terenul unei echipe care se află în lupta pentru evitarea retrogradării.

Meciul dintre CFR Cluj II şi SCM Zalău va avea loc sâmbătă, începând cu ora 18.00, pe Stadionul “Victoria” din Cluj-Napoca.

Sâmbătă, ora 18.00, Stadionul “Victoria”:

CFR Cluj II – SCM Zalău

You may also like

Leave a Comment