Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. SCM Zalău părăseşte cu fruntea sus Cupa României

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 34 views
A+A-
Reset

Gruparea de sub Meseş a pierdut şi meciul retur cu Dinamo, însă, a fost foarte aproape de o victorie, una de moral, în faţa unei echipe puternice care are şanse mari la câştigarea acestei competiţii, precum şi a campionatului


SCM Zalău are parte de un program încărcat cu meciuri din trei în trei zile. Însă, până la urmă așa este la acest nivel, iar elevii lui Dragan Kobiljksi nu se plâng și dau totul pentru a obține un rezultat pozitiv, chiar daca in ultima perioadă a fost cam greu. Zalăul a pierdut la Constanța și cu Steaua in campionat, iar azi au avut parte de un nou adversar dificil.

In Sala Sporturilor din Zalău, SCM a primit vizita celor de la Dinamo, într-un meci contând pentru returul din sferturile de finală ale Cupei României. In tur, la București a fost 3 – 0 pentru Dinamo.

Având în vedere diferența dintre cele două echipe, era greu de crezut că Zalăul va putea întoarce rezultatul, dar zălăuanii au intrat cu gândul să dea ce au mai bun in speranța unui rezultat pozitiv.

Însă, in prim set, Dinamo a defilat și a condus pe tot parcursul setului pe care, in final, avea să-l câștige cu 25 – 15.

În setul al doilea, cele două echipe au mers cap la cap până la 12 – 12. Zalăul avea să treacă în avantaj, scor 14 – 13, moment în care antrenorul bucureștenilor a cerut timeout. S-@ făcut 15 – 13 după atacul lui Alex Ionescu, iar diferența avea să crească, scor 18 – 15, după atacul lui Dusan. S-a făcut 19 – 15, iar antrenorul lui Dinamo a cerut rapid al doilea timp de odihnă.

În urma unor erori la serviciu și blockout-uri, zălăuanii au pierdut avantajul, fiind egalați la 21. Însă, setul s-a încheiat cu bine pentru SCM după ce gazdele au reușit să se impună cu 28 – 26.

Și setul al treilea a avut o desfășurare asemănătoare cu al doilea, iar cele două echipe au mers cap la cap până la final, iar SCM Zalău avea să se impună cu 25 – 23. Era 2 – 1 la seturi și zălăuanii începeau să spere.

Dinamo avea să egaleze situația la seturi, după ce a controlat setul al patrulea, astfel că meciul a avut nevoie de set decisiv pentru stabilirea câștigătoarei, pentru că Dinamo obținuse deja calificarea in faza urmă a Cupei României.

În setul decisiv, SCM a avut 8 – 6, dar Dinamo a întors și a condus cu 10 – 8 şi în final avea să se impună cu 15 – 12. SCM Zalău rămâne cu cele două seturi câştigate şi cu gustul amar că a fost atât de aproape de o victorie în faţa unei echipe cu şanse reale la titlu, chiar dacă victoria era doar una de moral.

Oleksandr Buzduhan şi Alexandru Ionescu au fost cei mai buni marcatori ai Zalăului cu câte 21, respectiv 20 de puncte.

SCM Zalău – Dinamo Bucureşti 2 – 3 (-15, 26, 23, -21, -12)

You may also like

Leave a Comment