Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, cu moral bun la partida de azi cu Unirea Dej. Zălăuanii au şansa să bifeze a patra victorie consecutivă

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 46 views
A+A-
Reset

După victoria de senzaţie de la Craiova, gruparea de sub Meseş revine în faţa propriilor suporteri pentru confruntarea cu Unirea Dej, penultima din sezonul regulat. Zălăuanii au o şansă bună să bifeze a patra victorie consecutivă şi chiar să se apropie de locul 5, poziţie pe care se află Rapid, care în această rundă joacă cu Dinamo


Azi, ora 18.00, Sala Sporturilor din Zalău: SCM Zalău – Unirea Dej


SCM Zalău traversează un moment bun în acest final de retur. Dacă victoriile cu CSM Suceava şi Universitatea Cluj au fost normale, duminică, zălăuanii au răsturnat calculele hârtiei şi au câştigat tocmai în deplasarea de la SCMU Craiova. Asta după ce oltenii au avut 2 – 0 la seturi.

Un astfel de succes a pus-o într-o situaţie favorială pe echipa zălăuană, care are acum şanse la locul 5. Pentru a spera în continuare la această poziţie, gruparea de sub Meseş este obligată să câştige miercuri după-amiază, în faţa celor de la Unirea Dej.

În penultima etapă din retur, gruparea antrenată de Dragan Kobiljski întâlneşte o formaţie incomodă, care chiar dacă se află pe locul 9, este capabilă de surprize. Acest lucru a simţit-o foarte bine SCM Zalău în turul de campionat, când Unirea Dej i-a luat toate punctele.

Acum zălăuanii vor revanşa şi nu concep alt rezultat decât victoria de 3 puncte. Gruparea de sub Meseş are şansa să bifeze a patra victorie consecutivă care i-ar mări şansele la locul 5. Asta mai ales că în această rundă, Rapid Bucureşti are meci în compania celor de la Dinamo, iar şansele ca rapidiştii să obţină puncte din acest joc sunt mici.

SCM Zalău acordă atenţie sporită jocului de miercuri, mai ales că şi adversarul vine sub Meseş pentru a-şi juca ultima carte la play-off. Unirea se află pe locul 9, cu 21 de puncte şi este la trei puncte în spatele celor de la CSM Constanţa.

Gruparea de pe Someş vine după patru înfrângeri la rând. În ultimul joc, echipa din Dej a pierdut în trei seturi confruntarea cu Dinamo.

Partida dintre SCM Zalău şi Unirea Dej se dispută miercuri, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Zalău.

”Avem de luat o revanşă pentru că acele 3 puncte pierdute la Dej în tur ne bântuie şi acum. Cu 3 puncte situaţie noastră era mult mai bună. Atunci a fost un accident, dar sperăm ca băieţii să se revanşeze la partida de miercuri. Unirea Dej se va agăţa de orice şansă pentru că luptă pentru accederea în play-off şi acest lucru trebuie să ne ţină într-o atenţie sporită”.

Adrian Feher – managerul secţiei de volei de la SCM Zalău

You may also like

Leave a Comment