SCM Zalău, cu moral bun la Craiova. ”Vrem puncte şi din acest meci”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 339 views
A+A-
Reset

Sâmbătă, ora 18.00, Sala Polivalentă din Craiova: SCM Craiova – SCM Zalău


SCM Zalău are un început bun de retur, reuşind să adune 4 puncte din primele meciuri oficiale din 2024. După punctul important obţinut la Dinamo, zălăuanii au reuşit o victorie de 3 puncte în confruntarea de miercuri cu CSM Constanţa. Victoria contra constănţenilor are o mare importanţă în clasament, deoarece a fost obţinută contra unei candidate la play-off. Prin acest succes, gruparea de sub Meseş şi-a consolidat locul 8 şi pare tot mai sigură de prezenţa în faza superioară a campionatului.

Însă, SCM Zalău vrea mult mai mult decât o calificare în play-off de pe locul 8 şi are potenţial să mai urce în clasament. Este la două puncte de CSM Constanţa, ocupanta locului 7, având un meci mai puţin disputat.

Victoria cu CSM Constanţa este acum istorie, deoarece elevii lui Rainer Vassiljev se pregătesc de un alt joc important din campionat, care are loc peste trei zile.

În cadrul etapei a XV-a, SCM Zalău susţine un derby de tradiţie cu SCM Craiova. Zălăuanii joacă pe un teren unde punctele se obţint foarte greu, însă pleacă în Bănie cu moral bun.

Şi SCM Craiova are un început bun de retur, reuşind să adune 7 puncte în primele trei partide. Formaţia pregătită de Dănuţ Pascu a obţinut un punct la liderul Corona Braşov, după care a reuşit victorii de 3 puncte cu CSU Vest Timişoara şi la Baia Mare.

Oltenii pleacă cu un uşor avantaj. Au un lot bun, cu jucători valoroşi, reuşind în pauza competiţională să mai întărească efectivul cu ridicătorul Kamil Durski adus din Polonia.

SCM Craiova se află pe locul 5 cu 28 de puncte în timp ce SCM Zalău ocupă locul 8 cu 18 puncte. În tur, zălăuanii au reuşit să câştige partida de la Zalău cu scorul de 3 – 2.

Partida dintre SCM Craiova şi SCM Zalău are loc sâmbătă, de la ora 18.00.

”Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipa puternică a campionatului, dar din moment ce am obţinut un punct la Dinamo nu vad de ce nu am putea obţine puncte si de la Craiova. Vrem puncte şi din acest meci, dar suntem conştienţi că trebuie să practicăm un joc bun ca să avem şanse la Craiova. Toate meciurile le abordăm la victorie. Este clar ca ne luptam cu echipe de tradiţie, cu echipe cu loturi valoraose, dar si noi suntem o echipă bună a campionatului”, ne-a declarat Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment